OnAssignment

This help page is for Desktop Studio. This information is also available for CXone Studio.

Pink square with checkmark and lightning bolt in a circle.

Maakt een nieuwe vertakking in het script wanneer een contact is geleverd aan een live (menselijke) agent. Dit omvat wanneer een contact wordt overgedragen van de ene live agent naar een andere.

Wanneer een agent bijvoorbeeld een contact overdraagt naar een tweede agent, herhaalt het script de vertakking die begint met de Onassignment-gebeurtenisactie. Wanneer dit gebeurt, wordt de IsTransfer-eigenschap ingesteld op true en worden alle PriorAgent-eigenschappen voltooid met de details van de eerste agent. Als de eerste agent een contact overdraagt naar een nieuwe skill, herhaalt het script de vertakking die begint met Onassignment wanner het contact naar een tweede agent wordt omgeleid. In dit geval is IsTransfer false en zijn alle PriorAgent-eigenschappen leeg.

Dependencies

• Deze actie vereist Digital Experience.
  • Voordat u met digitale scripts gaat werken, is het van belang dat u de verschillen kent tussen traditionele ACD-scripts en digitale scripts.
  • Deze actie wordt alleen getriggerd wanneer een contact aan een agent wordt toegewezen. Als u wilt dat deze ook wordt getriggerd wanneer een contact wordt geleverd aan een virtuele agent, neemt u de global:__isTriggerBotAssignmentEvents variabele op in het script en zet u deze op 1. U kunt de variabele opnemen met een ASSIGN-actie of een SNIPPET-actie
  • Als u wilt dat deze actie wordt getriggerd bij levering aan virtuele en live agents in al uw scripts, neemt u contact op met uw CXone-accountmanager. Zij kunnen dit gedrag inschakelen als de standaard in uw CXone-systeem. Als u dit gedrag hebt ingeschakeld, kunt u het overschrijven op script-voor-script-basis door de global:__isTriggerBotAssignmentEvents-variabele op te nemen in het script en het in te stellen op 0.
  • Onassignment is een event action.

Supported Script Types

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

U kunt variabelesubstitutie in alle eigenschappen van deze actie gebruiken.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

AgentFirstName

De voornaam van de agent die het contact afhandelt.

AgentID

De agent-ID van de agent die het contact afhandelt.

AgentLastName

De achternaam van de agent die het contact afhandelt.

IsTransfer

Geeft aan of dit contact werd overgedragen naar een andere agent. De mogelijke waarden zijn 1 (true) en 0 (false). Als een contact bijvoorbeeld wordt overgedragen van één agent naar een andere, is de waarde 1 (true). Als een agent echter een contact overdraagt naar een nieuwe skill, dan is de waarde 0 (false).

PriorAgentID

De agent-ID van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld, als dit een overdracht is.

PriorAgentFirstName

De voornaam van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld, als dit een overdracht is.

PriorAgentLastName

De achternaam van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld, als dit een overdracht is.

PriorUserID

De CXone werknemers-ID van de vorige agent die het contact heeft afgehandeld, als dit een overdracht is.

SkillID

De ID van de ACD digitale skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die momenteel aan het contact is toegewezen.

SkillName

De naam van de ACD digitale skill die momenteel aan het contact is toegewezen.

UserID

De unieke CXone medewerker-ID van de agent.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.