Logcall

This help page is for Desktop Studio. This information is also available for CXone Studio.

Hiermee kunt u een gespreksopname starten.

Deze actie wordt alleen ondersteund voor gebruik met de ACD-recorder.

Afhankelijkheden

• Voicemails kunnen niet worden geregistreerd met de actie Logcall.
  • U kunt de Do Not Record action gebruiken om een actieve opname te stoppen.
  • Gebruik de LogrecordingProaction om een opname handmatig te starten met CXone Recording.

Ondersteunde scripttypen

The icon for a Generic script type - a rectangle with < and > symbols inside it.

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Generiek

Telefoon

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

While In Conversation

Bepaalt wat er tijdens een gesprek wordt opgenomen wanneer het contact niet in de wacht staat. Mogelijke opties zijn:

While In Ivr Or OnHold

Bepaalt wat er wordt opgenomen terwijl een contact in de wacht staat of zich in het IVR-gedeelte van een script bevindt. Mogelijke opties zijn:

• PauseRecording: stopt de opname wanneer het contact alleen op de lijn is.
  • RecordOnlyContactAudio: neemt alleen de stem van het contact op.

• RecordOnlyNonContactAudio: neemt IVR of muziek voor wachtstand op.

• RecordBothcontactAndNonContactAudio: neemt de stem van het contact, de stem van de agent en alle andere audio op.
  • RecordSilenceForDuration: neemt stilte op gedurende een bepaalde periode, maar geen audio.

File Format

Bepaalt de bestandsindeling voor het logbestand. Mogelijke opties zijn:

• CompressedMp3Mono: converteert opnamen naar MP3-formaat, wat meestal resulteert in kleinere bestandsgrootte. Het gebruik van compressie kan de beschikbaarheid van uw opnamen vertragen. Sommige bestanden worden niet gecomprimeerd naar MP3 en blijven in de oorspronkelijke, ongecomprimeerde WAV-indeling. Deze bestandsindeling wordt alleen ondersteund als u de ACD-recorder gebruikt. Bestanden worden niet geconverteerd als ze:

• Groter zijn dan 1 GB.
    • Erg klein zijn, vooral als ze weinig tot geen audio bevatten of korter dan een seconde duren.
  • MonoWav: niet-gecomprimeerd, standaard audioformaat.

• StereoWav: niet-gecomprimeerd groot formaat dat het patroon scheidt in één kanaalGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort. en systeem/agent in een ander kanaal. Dit is handig voor spraakanalyse.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

Voorbeeld van een script

Dit is een voorbeeld dat toont hoe deze actie kan worden gebruikt in scripts. Het is niet bedoeld als een compleet script. Het kan nodig zijn het script verder te bewerken.

Het volgende fragment start een gespreksopname na het verkrijgen van toestemming. In het menu kan de klant toestemming voor de opname geven of weigeren. Deze beslissing wordt in het volgende fragment geregistreerd als True (toestemming) of False (geen toestemming), voordat een agent wordt aangevraagd. Wanneer een agent de oproep beantwoordt, stuurt de If-actie de klant naar de Logcall-actie als er toestemming is gegeven (als True) en wordt de opname gestart met behulp van Logcall.

Dit script downloaden