LogRecordingPro

This help page is for Desktop Studio. This information is also available for CXone Studio.

Hiermee kunt u opnamen starten/stoppen via CXone Recording als deze applicatie is ingeschakeld op uw tenant. U de IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren.-interactie en/of het gesprek opnemen. Zie de pagina Opnamen beheren voor meer informatie.

Dependencies

Deze actie is voor gebruik met CXone opname. Logcall is voor gebruik met de ingebouwde ACD-recorder.

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Record Start of Stop
Recording Type

IVR: bepaalt de recorder om de IVR-interactie op te nemen. Markeert dit segment ook als IVR-opname voor de zoekfunctie. DTMF-tonen worden opgenomen in IVR voor CXoneRecorder, maar niet tijdens live agentgesprekken.

Call: bepaalt de recorder voor het opnemen van een lopend of aankomend gesprek met een agent. Dit kan worden gebruikt om oproepen handmatig op te nemen.

Use-Recording Statement Id

True of False

Bepaalt of een verklaring kan worden opgenomen, hetzij binnen het IVR-menu of geïnitieerd door een agent via MAX.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.