Do Not Record

This help page is for Desktop Studio. This information is also available for CXone Studio.

Verhindert dat CXone of Engage QM Integrated een gesprek opneemt. Dit is handig wanneer u contacten de mogelijkheid wilt geven om ervoor te kiezen om het gesprek niet op te nemen, bijvoorbeeld in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Deze actie wijzigt het veld DoNotRecord van de CTI-gebeurtenis naar True. Zo wordt voorkomen dat CXone of Engage QM Integrated een opname maakt. Als een agent de oproep doorschakelt of een conference call start, behoudt de CTI-gebeurtenis de waarde True, zodat de oproep nog steeds niet zal worden opgenomen.

Wanneer u deze actie gebruikt met Engage QM Integrated, met deze worden gebruikt in combinatie met een Engage-regel. Een gebruiker met toegang tot Rules Manager moet een regel maken die de privacycontrole van oproepen bepaalt. In die regel kunt u opties instellen, bijvoorbeeld welke oproeprichting door de regel wordt beïnvloedt, inbound of outbound, en voor welke groepen gebruikers de regel geldt. De expressie van de regel moet DoNotRecord = True zijn. Voor meer specifieke informatie kunt u bij de applicatie inloggen en de Help-functie starten.

Afhankelijkheden

• Deze actie moet voor de Onanswer-gebeurtenis in uw script worden geplaatst.

• U kunt de DoNotRecord-status van de CTI-gebeurtenis niet wijzigen van True naar False. Daarom kan wanneer deze actie eenmaal is gestart, het gesprek met het contact gedurende de duur van het gesprek niet worden opgenomen.

Ondersteunde scripttypen

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Invoereigenschappen

Geen.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

Tips en trucs

Als uw organisatie Engage QM Integrated gebruikt om gesprekken op te nemen, kan deze actie worden gebruikt om te voorkomen dat een agent een gespreksopname start via de agentapplicatie.