GetMessages

This help page is for Desktop Studio. This information is also available for CXone Studio.

Haalt een inbound digitaalGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. bericht op en slaat het op als een gestructureerde variabele. U kunt overal naar de gestructureerde variabele verwijzen waar ook naar reguliere variabelen kan worden verwezen.

Met GetMessages kunt u de variabelen benoemen die de onderdelen van het opgehaalde bericht bevatten. Als u de BodyTextVar-variabele bijvoorbeeld de naam "body" geeft, kunt u de variabele {body} overal gebruiken waar accolades worden ondersteund. Dit is vooral handig bij het genereren van automatische reacties.

Deze actie is het digitale equivalent van de Getemail action.

Dependencies

• Deze actie vereist Digital Experience.
  • Voordat u met digitale scripts gaat werken, is het van belang dat u de verschillen kent tussen traditionele ACD-scripts en digitale scripts.
  • Wanneer in een onderwerpregel een verticale streep (|) als scheidingsteken is gebruikt, wordt het onderwerp opgesplitst in een array. In dat geval moet de onderwerpregel opnieuw worden samengevoegd..

Supported Script Types

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

ContactID

De variabele die de contact-ID bevat.

MaxBodyLength De maximale grootte van een berichttekst. U kunt kiezen uit 2K, 4K, 8K, 16K, en 32K. 32K is de standaardgrootte.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld als er een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten en HTTP-foutcodes. De ERR-variabele moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

OnSuccess

Het pad dat wordt gevolgd als de actie zonder fouten is voltooid en eventuele API-aanroepen of geretourneerde gegevens succesvol waren (2xx responscodes).

Output Variables

Deze eigenschappen bevatten variabelen die gegevens bevatten die worden geretourneerd na het uitvoeren van de actie. Ze zijn beschikbaar voor referentie en gebruik wanneer de actie wordt voltooid.

Vertakking

Beschrijving

AttachmentListVar (out)

Bevat de lijst met bijlagen voor het huidige bericht. De standaardnaam van de variabele is AttachmentListVar.

BodyTextVar (out)

Bevat de inhoudstekst van het huidige bericht. De standaardnaam van de variabele is BodyTextVar.

CCVar (out)

Bevat de klantenkaart. De standaardvariabele is CCVar.

DateVar (out)

Bevat de datum van het huidige bericht. De standaardvariabele is DateVar.

FromVar(out)

Bevat de afzender van het huidige bericht. De standaardvariabele is FromVar.

SubjectVar (out)

Bevat de onderwerpregel van het huidige bericht. De standaardvariabele is SubjectVar.

ToVar (out)

Bevat de ontvanger van het huidige bericht. De standaardvariabele is ToVar.