EMAIL (Digital Scripts)

This help page is for Desktop Studio. This information is also available for CXone Studio.

An envelope.

Genereert een e-mail die moet worden verzonden via een digitaalGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. e-mailkanaalGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort..

Dependencies

Supported Script Types

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

U kunt variabelesubstitutie in alle eigenschappen van deze actie gebruiken.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Attachments

De bestandsnaam en het pad voor eventuele bijlagen die worden verzonden met de e-mail. Scheid meerdere bestanden door een puntkomma.

Bijlagebestanden moeten zich in uw CXone bestandsopslag bevinden.

Body De inhoud van de e-mail in platte tekst.
CCRecipient De e-mailadressen van een of meer geadresseerden in cc van dit bericht.
EmailPOC Selecteer het digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. e-mail contactpuntGesloten Het toegangspunt dat een inbound contact gebruikt om een interactie te starten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres. dat moet worden gebruikt wanneer u dit bericht verzendt.
HTML

Optionele HTML-code voor de inhoud van het e-mailbericht.

Als de e-mailclient van de geadresseerde geen HTML kan weergeven, zal deze de platte tekst zijn via de Body-eigenschap.

idOnExternalPlatform

Gebruik deze eigenschap als de e-mail die u verzendt, deel uitmaakt van een e-mailthread. Neem de ID van de thread op van het externe e-mailplatform.

Als u deze optie gebruikt, is de originele inhoud van de e-mail niet opgenomen in het bericht dat u verzendt. Als u de inhoud van de e-mail wilt opnemen, gebruikt u de {__threadIDOnExternalPlatform}-variabele. Als u het originele onderwerpt wilt gebruiken in het antwoordbericht, gebruikt u de GETMESSAGES-actie en neemt u de subjectvar-variabele op.

Recipient Het e-mailadres van de ontvanger van deze e-mail. Dit veld is vereist.
Subject Het onderwerp van de e-mail die wordt verzonden. Dit veld is vereist.

Uitvoereigenschappen

Deze eigenschappen bevatten variabelen die gegevens bevatten die worden geretourneerd na het uitvoeren van de actie. Ze zijn beschikbaar voor referentie en gebruik wanneer de actie wordt voltooid.

Vertakking

Beschrijving

ErrorMsgVar (out)

Bevat eventuele foutberichten die zijn geretourneerd na het verzenden van dit bericht. De standaard variabele is: ErrorMsgVar.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

OnInvalidFormatEmail

Pad dat wordt genomen wanneer de opmaak van het Aan-adres van de e-mail ongeldig is, bijvoorbeeld als het symbool @ of het domein van het hoogste niveau aan het einde ontbreekt.