Rapport Gebruik van Recording Export API

Het rapport Gebruik van Recording Export API helpt u om het aantal opnamen te zien dat uw organisatie elke maand heeft gedownload of afgespeeld. Dit kan u helpen bij het bepalen van het maandelijkse API-gebruik.

Gebruikskosten

Er zijn geen gebruikskosten voor het afspelen van opnamen binnen CXone. Als u opnamen exporteert via de API of ze direct van CXone downloadt, worden gebruikerskosten aangerekend als u opnamen exporteert of downloadt voor meer dan 5% van de totale interacties die worden behandeld door uw contactcentrum. Neem contact op met de CXone-accountmanager voor meer informatie over de facturering.

John Middleton, de CXone-beheerder voor Classics, Inc., wilt het API-gebruik van Classics kennen voor de maand juni, zodat hij de factureringskosten kan schatten. Hij voert het rapport Gebruik van Recording Export API om het aantal gedownloade en afgespeelde interacties te zien ten opzichte van de totale interacties die zijn behandeld door Classics in juni. Vanaf dat punt berekent hij op hoeveel downloads een gebruikskosten werden toegepast.

Overzichtspagina

Standaard toont de pagina de totale interactiegegevens van de huidige maand en de afgelopen zes maanden. De volgende informatie wordt weergegeven:

• Het totaal aantal interacties dat is afgehandeld door het contactcenter.

• Het aantal interacties dat is gedownload of afgespeeld door de medewerkers.

Als u gegevens van een bepaalde maand wilt bekijken, selecteert u het bijbehorende tabblad (bijvoorbeeld Sep-2022).