Rapport Teamlijst

Gerelateerde producten of functies: BI-rapporten (Business Intelligence)

Het rapport Teamlijst is een filterbaar, gedetailleerd overzicht van alle teams in uw contactcenter. Wanneer u een rij in de rapporttabel selecteert, wordt de tabel Historische gegevens gevuld met informatie over de geselecteerde entiteit. Elke rij in de tabel Historische gegevens toont de gegevens van de entiteit voordat een wijziging werd aangebracht.

Het rapport Teamlijst geeft een tabel weer met alle teams die aan de filtercriteria voldoen. U kunt de gegevens in dit rapport filteren op teamstatus en WFM ingeschakeld.

Gegevens in dit rapport

Het rapport Teamlijst heeft meerdere kolommen met gegevensattributen en metrics. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom

Beschrijving

Team-ID De unieke ID die aan het team is toegewezen.
Teamnaam De naam van het team.

Teambeschrijving

Optioneel veld voor het toevoegen van details over het team.

Teamstatus

Geeft aan of het team is ingesteld op Actief of Inactief.

WFM ingeschakeld?

Geeft aan of WFM is ingeschakeld voor het team. De veldopmaak is TRUE of FALSE.
Gemaakt door ID De ID van de gebruiker die de account van het team heeft gemaakt.
Gemaakt door voornaam De voornaam van de gebruiker die de account van het team heeft gemaakt.
Gemaakt door achternaam De achternaam van de gebruiker die de account van het team heeft gemaakt.
Aanmaakdatum en -tijd De datum en tijd waarop de account van het team is gemaakt.
Gewijzigd door ID De ID van de gebruiker die de account van het team het laatst heeft gewijzigd.
Gewijzigd door voornaam De voornaam van de gebruiker die de account van het team het laatst heeft gewijzigd.
Gewijzigd door achternaam De achternaam van de gebruiker die de account van het team het laatst heeft gewijzigd.
Wijzigingsdatum en -tijd De datum en tijd waarop de account van het team voor het laatst is gewijzigd.