Rapport Skill-lijst

Gerelateerde producten of functies: BI-rapporten (Business Intelligence)

Het rapport Skill-lijst geeft een gedetailleerd overzicht van de configuratie van ACD-skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. Wanneer u een rij in de rapporttabel selecteert, wordt de tabel Historische gegevens gevuld met informatie over de geselecteerde entiteit. Elke rij in de tabel Historische gegevens toont de gegevens van de entiteit voordat een wijziging werd aangebracht.

Meneer Collins van Classics, Inc ontdekt een fout in een van de ACD-skills voor e-mail: de SLA-drempel is ingesteld op 3 minuten in plaats van 3 uur. Hij heeft de fout in deze ACD-skill gecorrigeerd, maar wil ook controleren of geen andere e-mail ACD-skills zijn die dezelfde fout hebben. Collins voert het rapport Skill-lijst uit en filtert het op E-mail. Hij bekijkt snel de kolom SLA seconden en controleert of er geen andere ACD-skills voor e-mail verkeerd zijn ingesteld.

Het rapport Skill-lijst bevat een tabel met alle ACD-skills die aan de filtercriteria voldoen.

Gegevens in dit rapport

Het rapport Skill-lijst heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven.

U kunt filteren op Campagne-ID, Skill-ID, Skillstatus, Kanaal-ID, of het een outbound ACD-skill is, of de ACD-skill nawerk gebruikt en of nawerk vereist is voor de ACD-skill.