Rapport Agentlijst

Gerelateerde producten of functies: BI-rapporten (Business Intelligence)

Het rapport Agentlijst is een filterbaar, gedetailleerd overzicht van alle agents in uw tenantGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren. Dit rapport biedt uiteenlopende gegevens voor alle agents, zoals persoonlijke informatie, informatie over hun gebruikersaccount en hun rol in uw organisatie, en ook prestatiegegevens zoals weigeringstimeouts. Wanneer u een rij in de rapporttabel selecteert, wordt de tabel Historische gegevens gevuld met informatie over de geselecteerde entiteit. Elke rij in de tabel Historische gegevens toont de gegevens van de entiteit voordat een wijziging werd aangebracht.

In het contactcenter van Classics, Inc heeft Caroline Bingley tijdelijke agents ingehuurd vanwege de extra werkdruk voor de feestdagen. Nu de feestdagen voorbij zijn, heeft ze de gebruikersaccounts van de tijdelijke krachten gedeactiveerd. Ze wil controleren of alle tijdelijke agentaccounts gedeactiveerd zijn. Caroline voert het rapport Agentlijst uit en met een filter om alleen het team te laten zien waaraan de tijdelijke medewerkers waren toegewezen. Ze controleert de agentstatus van elke agent in het rapport en kijkt of deze allemaal Inactief zijn.

Het rapport Agentlijst geeft een tabel weer met alle agents die aan de filtercriteria voldoen.

Gegevens in dit rapport

Het rapport Agentlijst heeft meerdere kolommen met gegevensattributen en metrics.

U kunt filteren op Team-ID, Teamnaam, Agent-ID, Medewerker-ID, Agentstatus en Afdeling om specifieke informatie op deze pagina weer te geven.