CXone-rapport Facturering

Gerelateerde producten of functies: BI-rapporten (Business Intelligence)

Het CXone rapport Facturering geeft informatie over facturering van uw contactcenter weer. U kunt inzoomen op een lijst van de agents waarvoor u wordt gefactureerd. Het rapport heeft zes tabbladen:

• Real-Time Interaction Guidance

• Opslag

• Bot Builder

• AutoSummary

• Digitale funderingen

• Enlighten Copilot

Sommige van deze tabbladen worden wellicht niet weergegeven, afhankelijk van de CXone-producten die u gebruikt.

Tabblad Real-Time Interaction Guidance

Het tabblad Real-Time Interaction Guidance bevat de volgende informatie:

• Piekaantal gebruikers per dag: het totaal aantal van alle Real-Time Interaction Guidance(RTIG)-gebruikers per dag. U kunt op elke balk in het diagram klikken om een lijst met individuele RTIG-gebruikers weer te geven. Deze lijst bevat informatie over Agentnummer, Voornaam, Achternaam, Gebruikersnaam, E-mail en Inlogdatum opgemaakt als YYYY/MM/DD.

• Piekgebruikers: het piekaantal RTIG-gebruikers in de geselecteerde periode.

• Piekpercentage gebruikers: het aantal RTIG-gebruikers als percentage van het totaal aantal gebruikers.

• Maximum aantal gebruikers: het maximum aantal RTIG-gebruikers binnen uw organisatie.

Tabblad Opslag

Het tabblad Opslag bevat de volgende informatie:

• Opslaggebruik per dag: het aantal gebruikte gigabytes per dag, verdeelt in zes categorieën bestandstypes:

• Gespreksopnamen

• Chatbijlagen

• E-mailbijlagen

• Digitale bijlagen

• Schermopnamen

• Diversen

U kunt op elke balk in het diagram Opslaggebruik per dag klikken om het aantal gebruikte gigabytes per bestandstype weer te geven. Het diagram toont geen waarden kleiner dan één gigabyte.

• Overzicht factureringscyclus: het opslaggebruik in gigabytes tijdens de factureringscyclus in de geselecteerde periode. De tabel heeft drie kolommen.

Kolom Beschrijving
    Bestandstype Het type bestand, zoals een gespreksopname of een chatbijlage.
    GB-gebruik Het aantal gigabytes dat door dat bestandstype wordt gebruikt.
    Percentage Het percentage totaal gebruikte gigabytes dat door dat bestandstype wordt gebruikt.
  • Piekgebruik: het hoogste opslaggebruik in gigabytes tijdens de geselecteerde periode.

U kunt schakelen tussen de tabbladen Actief en Langdurig boven aan het scherm om de gegevens in die categorieën te bekijken.

Het diagram Opslaggebruik per dag toont de Bestandstype-legenda aan de rechterkant in oplopende alfabetische volgorde (A-Z). Wanneer u de data exporteert naar een Excel-spreadsheet, verschijnt de informatie echter in aflopende alfabetische volgorde (Z-A).

Tabblad Bot Builder

Het tabblad Bot Builder bevat de volgende informatie:

• Botsessies per dag: aantal Bot Builder-sessies voor elke datum in de geselecteerde tijdsperiode. U kunt op elke balk in het diagram klikken om te bekijken welke agents Bot Builder die dag hebben gebruikt.

• Botsessies per maand: lijngrafiek van het totaal aantal Bot Builder-sessies per maand. Toont data over de afgelopen 11 maanden en een lopend aantal Bot Builder-sessies voor de huidige maand.

Tabblad Digitale funderingen

Op het tabblad Digitale funderingen wordt het volgende getoond:

• Berichtenoverzicht per dag: u kunt het aantal berichtoverzichten voor de geselecteerde periode bekijken. In de widgets worden een diagram en een grafiek getoond met daarin het aantal digitale berichten dat per dag is verzonden.

Tabblad Enlighten Copilot

Het tabblad Enlighten Copilot bevat de volgende informatie:

• Copilot-agentsessies per dag: aantal Copilot for Agents-sessies voor elke datum in de geselecteerde tijdsperiode.

• Totale Copilot-agentsessies: het totale aantal Copilot for Agents-sessies voor de geselecteerde periode.