Rapport Skilltoewijzing agents

Gerelateerde producten of functies: BI-rapporten (Business Intelligence)

Het rapport Skilltoewijzing agent toont gegevens over aan elke agent toegewezen skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. De volgende informatie wordt weergegeven:

• Het gemiddelde bekwaamheidsniveau van de agent voor de skill.
  • Het aantal skills toegewezen aan elke actieve agent.
  • Elke skill toegewezen aan de agent en de bekwaamheid daarin.

Widget Gemiddelde agentbekwaamheid

De widget Gemiddelde agentbekwaamheid toont het gemiddelde bekwaamheidsniveau van elke agent voor die skill. Dit zijn alle skills die aan de agent zijn toegewezen. De skillbekwaamheid wordt in aflopende volgorde weergegeven, waarbij 1 de hoogste bekwaamheid aangeeft en 20 de minste.

Widget Skilltoewijzing agent

De widget Skilltoewijzing agent toont het aantal skills dat is toegewezen aan elke actieve agent. Deze gegevens worden in aflopende volgorde weergegeven waarbij de agent met de meeste skills bovenaan staat.

Tabel Opdrachten voor agentvaardigheden

De tabel Opdrachten voor agentvaardigheden heeft meerdere kolommen die data-attributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
Teamnaam De naam van het team waar de agent onderdeel van is.
Teamnummer Het unieke ID-nummer dat door het systeem aan het team is toegewezen.
Agentnaam

De voor- en achternaam van de agent.

Agentnr. Het unieke ID-nummer dat door het systeem aan de agent is toegewezen.
Campagnenaam De naam van de campagne waar de skill onderdeel van is.
Campagnenummer Het unieke ID-nummer dat door het systeem aan de campagne is toegewezen.
Skillnaam De naam van de skill die aan die agent is toegewezen.
Skillnr. Het unieke ID-nummer dat door het systeem aan de skill is toegewezen.
Bekwaamheid De bekwaamheid van de agent in die skill, aangegeven van 1 tot 20 waarbij 1 het meest bekwaam en 20 het minst bekwaam is.
Current Data

Toont een van het volgende:

• TRUE: De data in deze rij zijn actueel.

• FALSE: De data in deze rij zijn historisch. Wanneer bijvoorbeeld de agent niet langer actief in de skill is.