Rapport Trend Analytics-metrics

Het rapport Trend Analytics-metrics helpt supervisors of managers trends van analytics-metrics over een bepaald tijdvak te bekijken en te analyseren. Het rapport toont de wijzigingen voor een analytic metric op categorie-, team-, of agentniveau.

Het rapport kan u helpen bij het identificeren van wijzigingen in de metrictrend en details van interactie tijdens de wijzigende trend bekijken.

Wanneer u promptparameters voor dit rapport selecteert, kunt u per keer slechts een dataset selecteren om te analyseren.

Clarissa Dalloway managet agentteams. Ze wil trends voor een bepaalde analytics-metrics analyseren om te bekijken hoe agents gedurende een bepaalde periode presteren.

Clarissa opent het rapport Trend Analytics-metrics en selecteert de afgelopen 30 dagen. Ze definieert vervolgens de Datasetnaam, Kanaaltype, Teams, en Skills, en klikt dan op Uitvoeren.

In het rapport selecteert Clarissa het % Positief clientsentiment in de Metrics-lijst om de data voor de metric per team te bekijken. Het rapport toont de trendwijziging voor teams gedurende de afgelopen 30 dagen. Ze ziet dat er een grote trendwijziging is op een bepaalde dag voor Team Facturering.

In de lijngrafiek klikt ze op de trendlijn om de details voor die datum weer te geven. Ze klikt op Ga naar Details van interactie om details zoals kanaalnaam en agentnaam te bekijken en de interactie af te spelen.

Widget Metric tijdsperiode

Deze widget toont een lijngrafiek die de prestaties gedurende tijdvak van de geselecteerde metric weergeeft. Er zijn meerdere trendlijnen. De legenda aan de rechterkant toont de verschillende kleuren en de bijbehorende entiteit. Afhankelijk van wat u selecteert, wordt het verschil in prestatie per team, agent of categorie weergegeven.

U kunt de muisaanwijzer over de trendlijn bewegen om details te bekijken. Door op Ga naar Details van interactie in de tooltip te klikken, wordt een andere pagina geopend.

U kunt op Dag, Week, of Maand klikken om de weergave van de lijngrafiek te wijzigen en trends in data over verschillende tijdvakken te bekijken.

Standaard toont het rapport data per Dag. De Metric toont standaard Totaal aantal interacties. De Metric per toont standaard de Categorienaam . U kunt verschillende metrics en tijdvakken selecteren om de weergave van de lijngrafiek te wijzigen.

Details van interactie

Op deze pagina worden analysestatistieken van elke interactie voor de agent weergegeven.

Om deze pagina te openen, beweegt u uw muisaanwijzer over de trendlijn in de lijngrafiek en klikt u op Ga naar Details van interactie.

De pagina toont de volgende gegevens voor elke interactie:

• Het type interactie.

• De starttijd en de duur van de interactie, inclusief de totale duur van de stiltes in de interactie.

• Het sentiment van de agent en de klant. Mogelijke sentimenten:

Positief

Negatief

Gemengd

Neutraal

• Klantfrustratieniveau. Mogelijke waarden:

Hoog

Geen

Klik op Afspelen om de interactie af te spelen.

Deze pagina toont alleen de afgelopen 1.000 interacties.