Vergelijkingsrapport Analytics-metrics

Het vergelijkingsrapport Analytics-metrics helpt supervisors of managers analytics-metrics over verschillende tijdvakken te vergelijken. Het rapport toont de wijzigingen voor een analytic metric op categorie-, team-, of agentniveau.

U kunt inzoomen om details van interacties te analyseren en de oorzaken van overeenkomsten en verschillen tussen tijdvakken te achterhalen.

Wanneer u promptparameters voor dit rapport selecteert, kunt u per keer slechts een dataset selecteren om te analyseren.

Clarissa Dalloway managet agentteams. Ze wil het % Positief clientsentiment van afgelopen juli en augustus bekijken en met elkaar vergelijken.

Clarissa opent het Vergelijkingsrapport Analytics-metrics en selecteert de tijdvakken die ze wil vergelijken. Ze definieert de Datasetnaam, Kanaaltype, Teams, en Skills, en klikt dan op Uitvoeren.

In het rapport selecteert Clarissa het % Positief clientsentiment in de Metrics-lijst om de gegevens op agentniveau te bekijken. Het rapport toont de agentnamen, de score van het clientsentiment voor elk geselecteerd tijdvak, en het verschil in de sentimentscore. Ze merkt op dat een agent in juli een veel hoger % Positief clientsentiment had dan in augustus. Ze kan op de naam van de agent klikken om verder in te zoomen. Op de pagina Details van interactie kan ze alle interacties die door die agent zijn afgehandeld bekijken en de oorzaak van de verandering proberen te achterhalen.

Widget Metric-vergelijking

De widget Metric-vergelijking toont de scores en percentages voor de geselecteerde tijdvakken. Deze scores en percentages tonen het verschil in prestaties voor de geselecteerde analytics-metrics. U kunt de gegevens op agent-, categorie-, of teamniveau bekijken. De waarden wijzigen wanneer u een ander datumbereik selecteert.

Standaard toont het rapport gegevens voor de metric Totale interacties per Categorie.

Door op het niveau naam van een team,agent of categorie te klikken, wordt de pagina Details van interactie geopend.

Details van interactie

U kunt op een team, agent of categorie klikken om de analysestatistieken voor elke interactie voor dat team, agent of categorie weer te geven.

Standaard toont deze pagina de details van interactie voor Tijdvak 1. U kunt op Tijdvak 2 klikken om de details van interactie voor dat tijdvak te bekijken. Standaard tonen de filters Alle data voor de velden Team, Agent, en Categorie. De data worden echter alleen voor het geselecteerde niveau weergegeven. U kunt de weergegeven data wijzigen door de selectievakjes in de vervolgkeuzelijsten Categorie, Team, en Agentte selecteren.

De pagina toont de volgende gegevens voor elke interactie:

• Het type interactie.

• De starttijd en de duur van de interactie, inclusief de totale duur van de stiltes in de interactie.

• Het sentiment van de agent en de klant. Mogelijke sentimenten:

Positief

Negatief

Gemengd

Neutraal

• Klantfrustratieniveau. Mogelijke waarden:

Hoog

Geen

Klik op Afspelen om de interactie af te spelen.

Deze pagina toont alleen de afgelopen 1.000 interacties.