Directe gegevenstoegang

Directe gegevenstoegang (DDA) biedt een beveiligde verbinding van Microsoft Excel naar de gegevens in het platform, die aanpasbare rapporten en analyses mogelijk maakt op basis van uw huidige inloggegevens.

Directe gegevenstoegang maakt gebruik van Microsoft Excel als primaire tool voor het genereren van gegevens. Om volledig van deze functie te kunnen profiteren, is de ideale gebruiker iemand in een rol als data-analist (of vergelijkbaar) met gevorderde kennis van Microsoft Excel-taken, zoals:

• Draaitabellen en de bijbehorende functies maken en beheren
  • Gebruikmaken van de taal Data Analysis Expressions (DAX)
  • PivotCharts
  • Power View-rapporten

U kunt de zichtbaarheid van de gegevens in deze rapporten niet beperken via de beveiligingsprofielen van gebruikers.

De support voor dit product is beperkt tot de initiƫle installatie en verbinding met het gegevensmodel, en vragen over de gegevens. NICE CXone biedt geen enkele ondersteuning of training met betrekking tot Microsoft Excel-functies. Voor vragen over Microsoft Excel raadpleegt u de externe trainings- en documentatiebronnen van Microsoft.