FQDN's en IP-adressen per cluster

<< Ga terug naarPoorten en protocollen per applicatieGa naar de volgende stap:  FQDN's en IP's voor spraak >>

Op deze pagina staan de FQDN's en de bijbehorende IP-adresblokken die vereist zijn voor CXone op basis van het cluster waar uw CXone-systeem zich bevindt. De informatie voor uw organisatie ontdekken:

1. Selecteer uw clusternaam in de checklist aan de rechterkant van de pagina.
  2. Kopieer de informatie die onder aan deze pagina staat.
  3. Als u uw clusternaam niet kent, neemt u contact op met uw CXone-accountmanager.

Geselecteerde informatie verschijnt onder deze zin.