Problemen met opnemen oplossen

Worden uw interacties opgenomen zoals u had verwacht? Zo niet, dan voert u de probleemoplossing uit volgens de gegeven aanwijzingen.

Eenvoudige controles

Opnameproblemen identificeren

1. Gebruik in de Interactions-applicatie de datumkiezer en vrije tekst om naar segmenten te zoeken.

2. Om de kolom met opnamewaarschuwingen weer te geven, klikt u op Kolommen... en selecteert u de kolom Opnamewaarschuwingen (zie Kolommen aanpassen).

3. Filter de zoekresultaten met het filter Opnamewaarschuwing of sorteer de zoekresultaten op de kolom Opnamewaarschuwingen.

• ScreenAgent-fout: er zijn meerdere redenen mogelijk, bijvoorbeeld dat ScreenAgentGesloten NICE ScreenAgent is een service die wordt uitgevoerd op agentdesktops die opgenomen moeten worden. niet is geïnstalleerd bij de agent of dat er een probleem is met ScreenAgent. Zie Problemen met ScreenAgent verhelpen.

• Geen verbinding met mediaserver: geen opname. Er is een probleem met de mediaserver. Dit kan meerdere oorzaken hebben. De beschrijving van de fout van de opnamewaarschuwing biedt meer gedetailleerde informatie.

• Spraakrecorder kan oproep niet opnemen: geen opname. Er is een probleem met de spraakrecorder. Dit kan meerdere oorzaken hebben. De beschrijving van de fout van de opnamewaarschuwing biedt meer gedetailleerde informatie.

• Audio niet beschikbaar: onvolledige audiogegevens: er is geen audio beschikbaar voor deze interactie (audiogegevens zijn onvolledig). Neem contact op met NICE CXone Support.

• Audio niet beschikbaar: ontbrekende audiopakketten: er is geen audio beschikbaar voor deze interactie (audiopakketten ontbreken). Neem contact op met NICE CXone Support.

• Audio niet beschikbaar: ontbrekende audiopakketten van externe bron: (CR-functie) Audio is niet beschikbaar voor deze interactie (ontbrekende audiopakketten in de mediastream). Neem contact op met NICE CXone Support.

• Systeemfout: de opname is niet gestart of er is een andere algemene fout. Neem contact op met NICE CXone Support.

• Oproep te kort: oproepen korter dan 4 seconden kunnen niet worden opgenomen.

• Maskeren is mislukt: het maskeren van de opname is mislukt. U kunt de opname afspelen om te controleren of er gevoelige gegevens zijn. Als u de opname wilt verwijderen, klikt u op Actie Schermafbeelding van actieknop en selecteert u Opnamen verwijderen.

• Opname gestopt op verzoek: opname gestopt door de gebruiker.

• In afwachting van verwijdering: er is een verzoek ingediend om de audio- en schermopnamen voor dit segment te verwijderen. Zie het rapport Activiteitsaudit voor meer informatie. Nadat de opnamen zijn verwijderd, zijn alleen de metadata en eventuele transcripties nog beschikbaar voor dit segment.

• Opnamen verwijderd: spraak- en schermopnamen zijn verwijderd door een gebruiker. Zie het rapport Activiteitsaudit voor meer informatie. Alleen metadata en eventuele transcripties zijn beschikbaar voor dit segment.

Problemen met ScreenAgent verhelpen

• Als agents Windows 10 gebruiken en er slechts één van de schermen wordt opgenomen, of als het scherm zwart, onscherp of incompleet is tijdens het afspelen, download dan de nieuwste versie van ScreenAgent.

• Tijdens het monitoren van een agent in Supervisor wordt het scherm van de agent mogelijk zwart of afgekapt weergegeven. Dit kan gebeuren wanneer ScreenAgent actief is en de agent een extra computerscherm aansluit. Ga op de computer van de agent naar Windows Taakbeheer en beëindig alle ScreenAgent.exe-taken. ScreenAgent wordt automatisch opnieuw opgestart door ScreenAgentWatchDog.exe.

Veelgestelde vragen over ScreenAgent