ScreenAgent: cumulatieve Netwerkinstelling

Deze tabel bevat de lijst van de functies die zijn toegevoegd aan de vorige ScreenAgent releases

Om ervoor te zorgen dat CXone Recording Workforce Engagement (WEM) een naadloze klantervaring biedt met gebruik van de nieuwste technologie, moet u de ondersteunende ScreenAgent-versies gebruiken:

• ScreenAgent voor Windows, versie 3.0.22 of later.

• ScreenAgent voor Mac, versie 3.0.1 of later.

Als u oudere ScreenAgent-versies gebruikt, moet u al uw gebruikers upgraden naar ScreenAgent-versie 3.0.x. Oudere versies worden niet ondersteund en nemen de schermen van de agent mogelijk niet op.

U vindt de nieuwste versie van ScreenAgent op de downloadpagina.

Om ScreenAgent 3.0.x-versies te gebruiken, moet u zorgen dat u de volgende FQDN's hebt toegestaan:

• Voor FedRamp: cxone-gov.niceincontact.com

• Voor alle overige regio's: cxone.niceincontact.com

Voor informatie over het installeren en configureren van ScreenAgent, zie:

Beschrijving Releaseopmerkingen CXone-release ScreenAgent voor Windows ScreenAgent voor MAC ScreenAgent voor ChromeOS
Schermopname maskeren voor één interactie (ChromeOS). 2024-3     Versies zullen automatisch geïnstalleerd worden en beschikbaar zijn.
2024-2 3.1.27   Versies zullen automatisch geïnstalleerd worden en beschikbaar zijn.

U kunt schermen van agents opnemen en monitoren op ChromeOS machines, zoals Chromebox en Chromebook.

Neemt het scherm op met een webapplicatie. U moet applicatie-instellingen configurerenCXone Recording. U hoeft geen clientsoftware te downloaden of te installeren. U moet ScreenAgent configureren om Inloggen bij besturingssysteem te gebruiken.

2024-1     GA-versie

Het ScreenAgent-configuratiebestand is standaard verborgen. Dit maakt de oplossing veiliger en beperkt de toegang tot inhoud van het configuratiebestand, zoals Toegangssleutels, Geheime sleutels, configuraties enz.

2024-1 3.0.22
  • ScreenAgent ondersteunt inloggen met de inloggegevens voor het besturingssysteem waardoor schermopnamen kunnen worden gemaakt bij geavanceerde configuraties, zoals CXone Multi-ACD (CXone Open), multi-sessie-omgevingen en meer.

• Schermopname wordt ondersteund in multi-sessie systeemomgevingen om het scherm van elke agent afzonderlijk op te nemen. ScreenAgent moet worden geconfigureerd om te kunnen werken met inloggen met inloggegevens voor besturingssysteem, en gebruikers moeten inloggen met de inloggegevens voor het besturingssysteem.

Najaar 23 3.0.22
  • U kunt ScreenAgent installeren op elk station van de desktop van de agent, niet alleen op C.

• Wanneer u een upgrade van ScreenAgent uitvoert of deze opnieuw installeert, kunt u bestaande configuratie-instellingen behouden of overschrijven.

• U kunt de tool ScreenAgent Verbinding controleren downloaden om te controleren of het netwerk correct is geconfigureerd voor ScreenAgent. Gebruikers kunnen de tool gebruiken vóór of na het installeren van ScreenAgent.

Zomer 23

2.2.18

• ScreenAgent wordt geïnstalleerd met een digitale handtekening.

• ScreenAgent kan een enkele gesprek tot 3 uren (+45 min ACW) opnemen voordat de verbinding automatisch wordt verbroken (verhoogd van 2 uren + 45 min ACW).

Voorjaar 23

2.1.154

• Nieuwe ScreenAgent configuraties per Windows-machine:

• Opnamesnelheid in beelden per seconde. Dit helpt om efficiënter gebruik te maken van uw computerbronnen (geheugen, CPU en bandbreedte).

• Resolutie van het opnamescherm. Dit helpt om efficiënter gebruik te maken van uw computerbronnen (geheugen, CPU en bandbreedte).

• ScreenAgent Voor Windows ondersteunt de popup voor User Access Control (UAC) en gaat door met opnemen nadat de UAC-popup is geaccepteerd of afgewezen.

• Op Windows-machines worden ScreenAgent-logboeken geüpload naar de cloud. Dit verbetert de verzameling van logboeken. Het team Support en services kan toegang krijgen tot ScreenAgent-logboeken zonder ze te vragen aan de klant.

Najaar 2022

2.1.136

• ScreenAgent ondersteunt zelfondertekende certificaten voor schermopname.

• Met ingang van 1 juli 2022 worden ScreenAgent-versies lager dan 2.1.40 niet langer ondersteund. U moet alle gebruikers upgraden naar ScreenAgent versie 2.1.40 of hoger en vervolgens contact opnemen met uw CXone-accountvertegenwoordiger om de nieuwe functionaliteit voor schermopname in te schakelen. U kunt de huidige installatiehandleiding gebruiken voor instructies en er zijn geen extra kosten.

Zomer 22

2.1.98

2.1.88

ScreenAgent ondersteunt 5 proxyauthenticatiemethoden. Deze ondersteuning is alleen bedoeld voor schermopname en niet voor schermmonitoring.

Voorjaar 22

2.1.98

N.v.t.

ScreenAgent Wordt ondersteund op het Mac-besturingssysteem voor schermopname en schermmonitoring.

Najaar 21

2.1.79 en 2.1.81

2.1.79 en 2.1.81

CXone Recording maskeert alle actieve schermopnamen wanneer een spraakopname wordt gemaskeerd. Zo wordt voorkomen dat er gevoelige gegevens worden doorgegeven via digitale kanalen.

Augustus 21

2.1.40

ScreenAgent Ondersteunt tot 10 gelijktijdige schermopnamen (spraak en digitaal) voor dezelfde agent.

Zomer 21

2.1.40 en 2.1.49

Naast de ondersteuning van VDI-omgevingen (virtuele desktopinfrastructuur) met Citrix Virtual-apps en -desktops, ondersteunt ScreenAgent ook VMware Horizon. Er is geen instelling vereist om VMware Horizon te starten met ScreenAgent.

Voorjaar 21