Tenant Management

Tenant Management (TM) is een beheerapplicatie waarmee partners hun eigen tenants en klanten kunnen ondersteunen. TM wordt ook gebruikt door implementatieteams en supportmedewerkers die partners en klanten ondersteunen met hun CXone-systemen.

In TM worden afzonderlijke gebruikersaccounts bijgehouden, specifiek voor gebruik binnen deze applicatie. Als u zowel TM als uw eigen CXone-tenant wilt gebruiken, hebt u voor allebei een aparte account nodig.

Met behulp van TM kunnen partnerbeheerders:

• Een volledige lijst van de eigen tenants weergeven met details over de configuratie van elke tenant.
  • Een eigen merkprofiel toewijzen aan hun tenants.
  • De CXone-applicaties van hun tenants gebruiken door middel van imitatie, om technische support te bieden.