Imitatie toepassen

Een gebruiker van Tenant Management (TM) kan een andere gebruiker helpen of een ander systeem configureren door middel van 'imitatie'. Dit wordt meestal gedaan door implementatie- of supportmedewerkers.

• Percy Blakeney, een interne CXone-beheerder van Classics, Inc, wil in TM een nieuwe partner configureren: The League of the Scarlet Pimpernel (LSP). Om een gebruikersaccount aan te maken voor de partnerbeheerder, Dewhurst, moet Percy de LSP-partneraccount imiteren.
  • Dewhurst wil CXone-tenants maken voor de LSP-kantoren in verschillende steden. Om het juiste merkprofiel op al deze tenants toe te passen, moet Dewhurst de tenantaccounts imiteren.
  • Marguerite, een supportmedewerker van LSP, krijgt een telefoontje van Chauvelin, een monitor op de LSP-vestiging in Parijs. Chauvelin heeft moeite met het configureren van een outbound telefoonskill voor de personeelswerving. Om hem te helpen de skill te configureren, imiteert Marguerite de LSP-tenantaccount in Parijs.

Als partnerbeheerder kunt u uw tenantsGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren ondersteuning bieden, zoals in het derde voorbeeld. De eerste twee voorbeelden laten zien hoe u zelf kunt worden ondersteund door CXone-partnersupport.

Tenants imiteren

Er zijn twee soorten imitatie op het niveau van de tenantGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren:

• Imitatie en configuratie – Hiermee opent u de tenantaccount op de pagina Intern beheer > Bedrijfseenheden in de ACD applicatie. Zo kunt u een tenant configureren. Na het aanmaken van deze entiteiten zijn ze beschikbaar voor de tenantbeheerder.
  • Imitatie en support – Hiermee opent u de tenantaccount op de pagina Medewerkers in de Admin applicatie. Zo kunt u als beheerder optreden binnen een tenantaccount om support te bieden aan de tenant.

Bij imitatie maakt het systeem gebruik van een account met de naam Impersonated Admin, met een rol die uniek is voor deze account. Deze account en de bijbehorende rol zijn niet zichtbaar in de Tenant Management-gebruikersinterface. De machtigingen die aan deze rol zijn gekoppeld, kunnen niet worden gewijzigd.

Een tenant imiteren

Wanneer u een tenantGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren imiteert, verschijnt deze melding boven in het scherm: "U imiteert momenteel Impersonated Admin op tenant [TenantNaam]".

1. Klik om de tenant te openen die u wilt ondersteunen.

2. Klik in de pagina Tenant op het pictogram Actie (drie verticale stippen) en selecteer Imitatie en support of Imitatie en configuratie.

Als de imitatie-opties niet worden weergegeven, heeft de TM Admin of het Implementatieteam deze functies mogelijk om veiligheidsredenen uitgeschakeld.

3. Voer alle acties uit die nodig zijn om de tenant te ondersteunen.

4. Klik in de imitatiemelding boven aan het scherm op Stop om terug te keren naar de Tenant Management-applicatie.

De imitatiemelding wordt mogelijk niet in alle CXone-applicaties weergegeven. Als u wilt stoppen met imiteren terwijl de imitatiemelding niet in het huidige scherm te zien is, gaat u naar de Admin-applicatie en klikt u op Stop.