NLU-inbox

Met de NLUGesloten Dit proces is een uitbreiding op Natuurlijke taalverwerking (NLP) en kan beslissingen nemen of actie ondernemen op basis van wat er is begrepen.-inbox kunt u uw NLU-gegevens beheren om de kwaliteit van uw bot te verbeteren. Deze inbox toont alle nieuwe berichten van klanten in één weergave, zodat u snelle en nauwkeurige verbeteringen kunt aanbrengen op basis van trends die u opmerkt in conversaties.

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Klik in het linkermenu op NLU Pictogram van een tandwiel in een hoofd..
  4. Klik in het tabblad Intenties op Inbox. Een getal aan hoeveel nieuwe berichten er zijn.
  5. Standaard worden alle nieuwe berichten weergegeven in de inbox. U kunt ook zoeken naar berichten. U kunt eenvoudige zoekopdrachten uitvoeren met behulp van natuurlijke taal of u kunt query's schrijven in een querytaal voor meer gedetailleerde resultaten.
    • Klik na het invoeren van de zoekopdracht op Zoekopdracht beheren Vergrootglaspictogram voor 'zoekopdracht beheren' en typ een naam voor de zoekopdracht om deze op te slaan voor toekomstig gebruik.

Bij elk bericht kunt u de volgende acties uitvoeren om verbeteringen aan te brengen in de bot: