Real-Time Interaction Guidance beheren

Real-Time Interaction Guidance (RTIG) wordt beheerd in de Agentassistentie-hub applicatie. U kunt RTIG-profielen, begeleidingswaarschuwingen en woordgroepwaarschuwingen wijzigen. De naam en taal van het profiel kunnen niet bewerkt worden. U moet en profiel verwijderen en een nieuwe maken als u deze gegevens wilt wijzigen.

Een RTIG-profiel wijzigen

Vereiste machtigingen: Automatisering & AI > Automatisering & AI starten

Met RTIG-profielen kunt u de gedragingen, woordgroepen en waarschuwingen aanpassen voor verschillende groepen agents in uw organisatie.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Overige > Automatisering & AI en klik daarna op Agentassistentie-hub.
  2. Klik in de lijst aan de linkerkant van de pagina op het RTIG-profiel dat u wilt wijzigen.
  3. Wijzig op het tabblad Begeleidingswaarschuwingen de gedragingsbegeleidingswaarschuwingen voor dit profiel.
  4. Wijzig op het tabblad Woordgroepwaarschuwingen de woordgroepwaarschuwingen voor dit profiel.
  5. Klik op Opslaan.

Een RTIG-profiel verwijderen

Vereiste machtigingen: Automatisering & AI > Automatisering & AI starten

U kunt RTIG-profielen verwijderen uit Agentassistentie-hub. Als u een profiel verwijdert, wordt het bijbehorende auditlogboek ook verwijderd.

Zorg er voordat u een profiel verwijdert voor dat het niet aan een Studio-script toegewezen is.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Overige > Automatisering & AI en klik daarna op Agentassistentie-hub.
  2. Klik in de lijst aan de linkerkant van de pagina op de prullenbak Een prullenbak. naast het te verwijderen RTIG-profiel.
  3. Klik op Ja.

De Wijzigingsgeschiedenis van een RTIG-profiel weergeven

Vereiste machtigingen: Automatisering & AI > Automatisering & AI starten

Wijzigingsgeschiedenis is een auditlogboek met de records van wijzigingen die zijn toegebracht aan een RTIG-profiel. Hierin vindt u informatie zoals de datum en tijd van wijzigingen, de persoon die de wijziging heeft doorgevoerd en de actie die uitgevoerd is. Als u een RTIG-profiel verwijdert, wordt ook de bijbehorende wijzigingsgeschiedenis verwijderd.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Overige > Automatisering & AI en klik daarna op Agentassistentie-hub.
  2. Klik in de lijst aan de linkerkant van de pagina op de klok A clock face with an arrow pointing backward. naast een RTIG-profiel. Op de pagina wordt de wijzigingsgeschiedenis van het profiel weergegeven.