Woordgroepbegeleiding configureren

Met Woordgroepbegeleiding kunt u Real-Time Interaction Guidance laten luisteren naar bepaalde woorden of woordgroepen, en in reactie daarop een waarschuwing laten weergeven aan agents. Als u een RTIG-profiel maakt, kunt u één of meer waarschuwingen maken.

Een Real-Time Interaction Guidance-profiel maken

Vereiste machtigingen: Automatisering & AI > Automatisering & AI starten

Wanneer u een RTIG-profiel toevoegt, wordt er een prompt weergegeven om een taal te selecteren. Real-Time Interaction Guidance gebruikt deze taal bij het geven van woordgroepbegeleiding. Het veld Geselecteerde taal verschijnt op de pagina Nieuwe agentassistent maken wanneer u de optie Real-Time Interaction Guidance selecteert. Het veld wordt standaard ingesteld op de taal die geschikt is voor uw CXone-regio. Dit kan niet worden gewijzigd.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Overige > Automatisering & AI en klik daarna op Agentassistentie-hub.
  2. Klik op Agentassistentie-app toevoegen.
  3. Typ een naam voor dit profiel in het veld Naam van agentassistentie-app en klik op Real-Time Interaction Guidance.

4. Klik op Volgende.
  5. Configureer begeleiding en waarschuwingen voor dit profiel. U kunt een of twee van de volgende vormen van begeleiding toevoegen:

6. Klik op Maken.
  7. Maak zo nodig extra Real-Time Interaction Guidance-profielen.
  8. Klik op Sluiten.

Een waarschuwing voor woordgroepbegeleiding toevoegen

Vereiste machtigingen: Automatisering & AI > Automatisering & AI starten

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerOverige > Automatisering & AI en klik vervolgens op Agentassistentie-hub.
  2. Selecteer in de linkerkolom het Real-Time Interaction Guidance-profiel dat u wilt bewerken.
  3. Klik op het tabblad Woordgroepwaarschuwingen.

4. Bepaal in het gedeelte Instellingen voor waarschuwingsberichten hoe vaak Real-Time Interaction Guidance feedbackwaarschuwingen aan agents moet tonen.

5. Klik onder Woordgroepconfiguratie op de optie voor Waarschuwing 1 om deze in te schakelen, of klik op + Waarschuwing om een nieuwe waarschuwing toe te voegen.

6. Voer een naam in voor de waarschuwing in het veld Titel van waarschuwing.
  7. Voer het Waarschuwingsbericht in dat de agent te zien moet krijgen voor deze waarschuwing.
  8. Voer bij Trefwoorden en woordgroepen de woorden of woordgroepen in waarnaar Real-Time Interaction Guidance moet luisteren. Druk na elk woord of elke woordgroep op Enter om dit aan de lijst toe te voegen.
  9. Gebruik de vervolgkeuzelijsten om de voorwaarden in te stellen die bepalen wanneer Real-Time Interaction Guidance de waarschuwing moet weergeven.

10. Klik op Opslaan.
  11. Wanneer u klaar bent met het configureren van Real-Time Interaction Guidance, klikt u op Sluiten.