HubSpot Integreren met CXone Agent Integrated

Wanneer u HubSpot integreert met CXone Agent Integrated, delen de twee applicaties contact- en interactiegegevens. Gegevens van HubSpot records verschijnen in CXone Agent Integrated en gegevens van CXone Agent Integrated verschijnen in HubSpot-records.

Vereisten

Voordat u begint:

• Zorg ervoor dat Agentintegraties is ingeschakeld voor uw systeem. Uw CXone-accountmanager kan u hierbij helpen.

• Maak een gebruikersaccount in HubSpot, specifiek voor CXone-configuratie. Dit is de Systeemgebruiker. Het is aan te raden om de Systeemgebruiker beheerdersprivileges te verstrekken. Als u de Systeemgebruiker geen beheerdersprivileges wilt verstrekken, dan moet u in plaats daarvan alle machtigingen verstrekken die u CXone Agent Integrated-gebruikers ook hebben.

• Inschakelen van het Klantenkaarthet medewerkersprofielkenmerk AdminMedewerkers. Geeft agents de mogelijkheid om de klantkaart te zien.

• Inschakelen het medewerkersprofielkenmerk Agentintegraties in Admin > Medewerkers. Geeft de agents de mogelijkheid om HubSpot-records in de klantkaart te zien.

Proces

Om HubSpot te integreren met CXone Agent Integrated, voltooit u deze stappen:

1. Stel een CRM-configuratie in voor HubSpot.

2. Wijzig uw Studio-script.

3. Configureer HubSpot-workflows.