ACD gebruikers

Met ACD-gebruikers kunt u algemene informatie bekijken over gebruikers die zijn geconfigureerd in het medewerkersprofiel. U kunt ook gegevens over de gebruiker bewerken die niet beschikbaar zijn in het medewerkersprofiel, zoals informatie over het dienstverband en toegewezen ACD-skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

U gebruikt het medewerkersprofiel om gebruikers te maken of te deactiveren en om basisinstellingen voor gebruikers te bewerken. U gebruikt de functie ACD-gebruikers om de overige instellingen te configureren, met name de instellingen voor de ACD-functionaliteit van CXone.

Op het tabblad Inloggeschiedenis kunt u de inloggeschiedenis van de gebruiker bij de applicatie bekijken. Gebruik het tabblad Auditgeschiedenis om informatie over het maken en de laatste wijziging van het profiel te bekijken. U kunt zien wat er is gewijzigd, wanneer het is gewijzigd en wie de wijziging heeft uitgevoerd. Auditgeschiedenis-tabellen kunnen erg groot worden, maar u kunt zoek- en filterfuncties gebruiken om de weergegeven informatie te beperken. Het kan een dag duren voordat wijzigingen in het tabblad CXone Attendant van de gebruiker worden weergegeven in het tabblad Auditgeschiedenis.

Belangrijke informatie over ACD-gebruikers

• U kunt geen nieuwe gebruikers maken via de functie ACD-gebruikers. U moet eerst een nieuwe medewerker maken in Admin en deze medewerker vervolgens in ACD-gebruikers bewerken om de specifieke gebruikersinstellingen voor ACD te configureren. Dit geldt zowel voor het maken van afzonderlijke accounts als voor het massaal uploaden van meerdere nieuwe accounts.
  • Als u de sjabloon voor massale upload gebruikt om meerdere ACD-gebruikersprofielen tegelijkertijd te wijzigen, gebruikt u de kolom Gewijzigde rij in het bestand om aan te geven welke gebruikers zijn gewijzigd. Anders zal CXone alle rijen uploaden en duurt het veel langer.