Onhold

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

Een ouderwetse telefoonhoorn met een pauzesymbool met dubbele aanhalingstekens.

Voert bepaalde taken uit terwijl een oproep in de wachtstand staat, bijvoorbeeld het afspelen van muziek of een ingesproken bericht.

Afhankelijkheden

• Onhold is een gebeurtenisactie.
  • Zonder Onhold-gebeurtenis zouden bellers niets meer horen wanneer ze in de wachtstand worden gezet (en hoogstwaarschijnlijk ophangen).
  • De meest voorkomende toepassing van Onhold is het afspelen van muziek.
  • Andere acties die gewoonlijk met Onhold  worden verbonden, omvatten Play, Playlog, en Menu.

Ondersteunde scripttypen

Een vierkant waaruit een lijnvertakking komt die naar drie andere vierkanten gaat.

Generiek

E-mail Chat Telefoon Voicemail Werkitem SMS

Eigenschappen

Geen

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

Voorbeeld van een script

Dit is een voorbeeld dat toont hoe deze actie kan worden gebruikt in scripts. Het is niet bedoeld als een compleet script. Het kan nodig zijn het script verder te bewerken.

In dit script is Onhold niet verbonden met het hoofdscript waardoor het een zelfstandige gebeurtenis is. In dit script wordt muziek afgespeeld wanneer een oproep in de wachtstand wordt gezet, totdat de oproep uit de wacht wordt gehaald.

Wilt u dit script downloaden?