Asrcompile

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

Hiermee kunt u aangepaste grammaticabestanden compileren voor gebruik in ASRGesloten Automatische spraakherkenning: klanten kunnen op audioprompts reageren door een antwoord in te spreken.-compatibele IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren.-scripts.

Grammaticabestanden worden meestal geschreven in XML en opgeslagen als GRXML-bestanden. De Nuance ASR-engine die door CXone wordt gebruikt, presteert optimaal met grammaticabestanden in de GRAM-indeling. Asrcompile biedt een handige manier om uw GRXML-bestanden te compileren naar GRAM-bestanden.

Asrcompile is niet bedoeld voor gebruik in productiescripts. Maak in plaats daarvan een script voor speciale toepassingen, dat u incidenteel kunt uitvoeren. Wanneer het script wordt uitgevoerd, wordt via een HTTP-verzoek een taak naar de ASR-grammaticaservice gestuurd. De grammaticaservice voert het verzoek uit en uploadt het resultaat naar de locatie waar uw andere Studio -bestanden zijn opgeslagen in CXone.

Deze actie kan samen met Asrsql worden gebruikt om een gecompileerd grammaticabestand te maken op basis van een database.

ASR-acties worden alleen weergegeven als ASR is ingeschakeld voor uw organisatie. ASR is een optionele functie. Vraag uw CXone-accountmanager om meer informatie.

Ondersteunde scripttypen

Telefoon

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Voeg bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram.

Grammar File Name De naam van het grammaticabestand (GRXML) dat u wilt compileren. U moet dit bestand in Studio uploaden voordat u het met Asrcompile kunt verwerken. Het gecompileerde bestand krijgt dezelfde naam, maar met de GRAM-extensie. Na verwerking wordt het nieuwe bestand opgeslagen bij uw andere Studio-bestanden.
Result Variable De naam van de variabele die wordt gemaakt en de geretourneerde informatie bevat. Als de beller bijvoorbeeld zijn rekeningnummer opgeeft als 123456, dan heeft de variabele de waarde 123456.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

Fout

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

Voorbeeld van een script

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

In dit voorbeeldscript wordt Asrcompile gebruikt om het grammaticabestand te compileren. Als dit lukt, wordt een grammaticabestand gegenereerd dat kan worden gebruikt door uw ASRGesloten Automatische spraakherkenning: klanten kunnen op audioprompts reageren door een antwoord in te spreken.-compatibele IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren.. Als er een probleem is met het bronbestand of als er een verwerkingsfout optreedt, volgt het script de OnError-vertakking. In beide gevallen, succes of mislukking, eindigt het script met de End-actie.

Wilt u dit script downloaden?