FORWARD EMAIL

This help page is for Desktop Studio. This information is also available for CXone Studio.

An envelope with an arrow pointing to the right.

Stuurt een bericht door met elk willekeurig digitaalGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. e-mailkanaalGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort..

Dependencies

Supported Script Types

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

U kunt variabelesubstitutie in alle eigenschappen van deze actie gebruiken.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

AddAttachment

Voer de naam en het pad in van het bestand dat u wilt opnemen als een bijlage met de doorgestuurde e-mail.

BCC Voer een of meer e-mailadressen in om ze toe te voegen als BCC-ontvangers van de doorgestuurde e-mail. Dit veld is optioneel.
Body Voer de inhoud van de e-mail in.
CC Voer een of meer e-mailadressen in om ze toe te voegen als CC-ontvangers van de doorgestuurde e-mail. Dit veld is optioneel.

ChannelId

Voer de kanaal-ID in van het digitale e-mailkanaal dat u wilt gebruiken voor het doorsturen van de e-mail. Dit veld is vereist.

MessageId

Voer de bericht-ID in van de e-mail die u wilt doorsturen. Dit veld is vereist.
To Voer het e-mailadres in waarnaar u de e-mail wilt doorsturen. Dit veld is vereist.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.
OnSuccess

Het pad dat wordt gevolgd als de actie zonder fouten is voltooid en eventuele API-aanroepen of geretourneerde gegevens succesvol waren (2xx responscodes).