Rapport DNC-activiteit

Gebruik het rapport DNC-activiteit om de bron van DNC-verzoeken (Do Not Call) weer te geven, zodat u kunt controleren of de verzoeken geldig zijn. Het rapport toont de records in de DNC-lijsten en niet de lijsten zelf.

Dit rapport is een van de Personal Connection-rapporten over outbound oproepen die beschikbaar zijn in de Outbound rapportopslag.

Gegevens in dit rapport

Het rapport DNC-activiteit heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
CreatedDate Datum en tijd waarop het DNC-verzoek is gedaan.
Gemaakt door Gebruikers-ID van de persoon die het oorspronkelijke verzoek heeft ingediend. Dit kan de agent zijn die de DNC-dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. heeft geselecteerd of de gebruiker die de DNC-lijst heeft geüpload.
Indienende agent De naam van de agent die het oorspronkelijke verzoek heeft ingediend.
Verloopt Datum en tijd waarop het DNC-verzoek verloopt, waarna het nummer weer kan worden gebeld.
Telefoon Telefoonnummer voor het DNC-verzoek.
DNC-groepsnaam De DNC-groep waaraan de record is toegewezen.
Skillnaam De naam van de ACD-skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die is toegepast op de DNC-lijst.
Bron De bron van het DNC-verzoek: een lijstupload of een DNC-dispositie.
Contact-ID De contact-IDGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen van de laatste wijziging.
DNC-lijst-ID De unieke ID van de DNC-lijst van de laatste wijziging.
Gewijzigd door Gebruikers-ID van de persoon die het bestand met updates heeft geüpload.
Wijzigingsdatum Datum en tijd waarop het oorspronkelijke DNC-verzoek is gewijzigd.
Wijzigende agent De naam van de agent die de record heeft gewijzigd.