FQDN's en IP-adressen voor spraak

Ga terug naar<< FQDN's en IP-adressen per cluster

Op deze pagina staan de FQDN's en IP-adressen die vereist zijn voor CXone wanneer u Integrated Softphone gebruikt of wanneer CXone wordt gebruikt als de RespOrgGesloten De organisatie die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de registratie van gratis telefoonnummers. voor uw gratis telefoonnummers. Welke IP-adressen u moet openen of toestaan, is afhankelijk van welke van deze spraakopties uw callcenter eventueel gebruikt. De relevante informatie is als volgt te vinden:

1. Als u Integrated Softphone gebruikt, selecteert u Algemeen Integrated Softphone in de filterlijst rechts.
  2. Indien CXone als RespOrg voor uw gratis telefoonnummers wordt gebruikt, selecteert u de optie of opties die corresponderen met uw gratis telefoonnummers.
  3. Kopieer de informatie die onder aan deze pagina staat.

Geselecteerde informatie verschijnt onder deze zin.