Mijn profiel

In Mijn profiel kunt u uw gebruikers- en accountgegevens bekijken. U kunt ook toegangssleutels genereren en uw instellingen voor toegankelijkheid beheren. U kunt Mijn profiel openen vanaf elke pagina in CXone.

Het tabblad Algemeen in Mijn profiel bevat uw gebruikersgegevens, zoals uw e-mailadres en gebruikersnaam. Het e-mailadres en de gebruikersnaam hoeven niet overeen te komen. Als ze niet overeenkomen, let er dan op welk e-mailadres wordt vermeld als het officiële e-mailadres van de account. CXone stuurt soms belangrijke berichten naar deze account.

Toegangssleutels genereren

Vanaf het tabblad Toegangssleutels in Mijn profiel kunnen beheerders nieuwe toegangssleutels genereren. De sleutels die beheerders in Mijn profiel maken, geven toegang tot de machtigingen.

Toegangssleutels geven een gebruiker toegang tot verschillende delen van CXone. Elke toegangssleutel bestaat uit twee delen, de Toegangssleutel-ID en de Geheime toegangssleutel. Wanneer een gebruiker een Toegangssleutel-ID in het systeem invoert, wordt deze vergeleken met de Geheime toegangssleutel die is opgeslagen in CXone. Als de twee delen bij elkaar passen, dan krijgt de gebruiker toegang.

1. Klik op Profiel rechtsboven in de navigatiebalk van CXone.

2. Klik in de vervolgkeuzelijst op Mijn profiel.

3. Klik op Toegangssleutels. Klik op Toegangssleutel toevoegen.

4. Kopieer de Toegangssleutel-ID en plak deze in een bestand dat u op een veilige plek opslaat.

5. Klik op (Geheime sleutel tonen).

6. Kopieer de Geheime toegangssleutel en plak deze in een bestand op een veilige plek.

U kunt de Geheime toegangssleutel alleen weergeven vanuit het venster Mijn profiel. Zodra u het venster verlaat, kunt u de geheime sleutel niet meer bekijken. U hebt beide delen van de toegangssleutel nodig in het geval van een systeemstoring. Als u de geheime sleutel ooit verliest, moet u een nieuwe sleutel maken en delen.

7. Klik op de schakeloptie in de kolom STATUS om de toegangssleutel te activeren of te deactiveren.

8. Deel de Toegangssleutel-ID alleen met gebruikers met wie u ook machtigingen wilt delen. Deel de Geheime toegangssleutel niet met anderen.

De duur van proostberichten configureren

Op het tabblad Toegankelijkheid kunt u aanpassen hoe lang proostberichtenGesloten Proostberichten zijn kleine, tijdelijke popup-berichten onder in het scherm, die bijvoorbeeld successen of vergissingen aangeven. Ze zijn ingebouwd in CXone en kunnen op elk scherm worden weergegeven. op uw scherm blijven staan. Dit kan handig zijn als u meer tijd nodig hebt om toastberichten te vinden en te bekijken. U kunt de weergavetijd instellen op een waarde tussen één en tien seconden. De standaard weergavetijd is drie seconden. Wanneer u de cursor over het bericht beweegt, blijft het bericht langer zichtbaar, maximaal 30 seconden.

1. Klik op Profiel rechtsboven in de navigatiebalk van CXone.

2. Klik op Mijn profiel in de vervolgkeuzelijst.

3. Sleep de schuifregelaar in het tabblad Toegankelijkheid om de weergavetijd voor proostberichten in te stellen.