ACD-rapportagewidgets

ACD-widgets bieden u een overzicht van de prestaties van het contactcenter. Elke ACD-widget toont specifieke data over een bepaalde functie binnen uw contactcenter. U kunt de widgets verslepen of erop dubbelklikken om deze aan uw dashboard toe te voegen. U kunt de instellingen bovendien gebruiken om uw filters toe te voegen zodat u de gegevens kunt zien. Widgets geven een beknopt overzicht van de gegevens van de contactcenter die in real time worden verzameld.

U deze widgets niet zien als uw CXone-applicaties geen ACD bevatten.

U kunt een korte eLearning volgen die een overzicht geeft van het CXone Dashboard en de ACD-widgets. Deze cursus geeft inzicht in de verschillende ACD-widgets en de instellingen van de widgets die u voor uw dashboards kunt gebruiken.

Agentstatusteller

Vernieuwingsfrequenties data: 7-10 seconden
Vernieuwingsfrequenties widgets: 7 seconden
Duurondersteuning: bijna realtime

Deze widget geeft een overzicht van alle verschillende statussenGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. van de ingelogde agents en het aantal agents in elke status op de huidige dag. Daarnaast toont de widget details over het totale aantal agents dat is ingelogd bij de toepassing.

Wanneer u met de muis over de kleuren van de statussen in het taartdiagram beweegt, wordt het percentage van agents met de desbetreffende status getoond.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Agentlijst

Vernieuwingsfrequenties data: 7-10 seconden
Vernieuwingsfrequenties widgets: 7 seconden
Duurondersteuning: bijna realtime

Met deze widget kunt u de huidige statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. van uw agents en hun huidige sessie-informatie bijhouden. Wanneer u de widget Agentlijst toevoegt, stelt de widget een lijst met agents op en groepeert agents aan de hand van gelijke statussen. U kunt de lijst met agentstatussen voor een geselecteerde dag samen met een overzicht van de totale tijd die is doorgebracht in elke status bekijken.

U kunt sorteren of filteren op basis van agentstatus. U kunt bijvoorbeeld de agentlijst filteren om alle agents met de status Uitgelogd te bekijken. U kunt dan ook zien hoelang de agents die status al hebben.

Als de widget wordt gesorteerd op een van de kolommen en u wilt dat alle agents met gelijke statussen in groepen in de widget worden weergeven, gebruik dan de functie kolommen sorteren niet. Klik herhaaldelijk op de koptekst van de kolom tot sorteren in verwijderd.

Om een overzicht van de verschillende statussen van een specifieke agent te bekijken, klikt u op Opties naast de naam van de agent en selecteert u Details over agentstatus. Hiermee worden de details getoond over de Status, Starttijd en duur, en Skill van de agent. Hiermee kunt u inzoomen op de details van de agentstatus.

De vernieuwingsfrequentie van Agentzoom is binnen 5 tot 10 minuten nadat de agentstatus is beëindigd.

Met Widgetweergave kunt u kiezen uit Tabel, Grafiek of Tabel en Grafiek.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Agentstatusoverzicht

Vernieuwingsfrequenties data: 5-10 minuten na het beëindigen van de agentstatus
Vernieuwingsfrequenties widgets: 5 minuten
Duurondersteuning: historisch - 90 dagen

Deze widget toont de verschillende statussen van een agent op een geselecteerde datum, het percentage en de duur van de tijd dat de agent elke status heeft doorgebracht. U kunt ook de statussen bekijken waarin de agent is uitgelogd, zoals pauze, lunch en vergadering.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Contactstatussen per skill

Vernieuwingsfrequenties data: 7-10 seconden
Vernieuwingsfrequenties widgets: 7 seconden
Duurondersteuning: bijna realtime

De widget Contactstatussen per skill toont de status van de contacten die momenteel actief zijn in het systeem, gegroepeerd op skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

U ziet de verschillende statussenGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. voor elke skill:

• Prequeue: het contact wordt door het systeem gerouteerd.

• In de wachtrij: het contact is actief in de wachtrij.

• Actief : het contact communiceert met een agent.

• In de wacht: het contact staat in de wachtstand.

• Na agent: het systeem verwijdert het contact uit de wachtrij na de interactie met een agent.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Contactenlijst

Vernieuwingsfrequenties data: 7-10 seconden
Vernieuwingsfrequenties widgets: 7 seconden
Duurondersteuning: bijna realtime

De Contactenlijst-widget toont de actieve contacten met de verschillende statussen. Deze widget toont ook hoelang de contacten die statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. hebben gehad, de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent, de agent die het contact afhandelt en het gebruikte kanaalGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort..

Als u op de contact-ID klikt, toont het venster Contactzoom de verschillende statussen die het contact heeft gehad, evenals de Starttijd en Duur van de desbetreffende status. De functie Contactzoom wordt binnen 5 tot 10 minuten vernieuwd nadat het contact is beëindigd.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Servicelevel

Vernieuwingsfrequenties data: 5 - 10 minuten na het beëindigen van het contact
Vernieuwingsfrequenties widgets: 90 seconden
Duurondersteuning: historisch - 1 dag

Deze widget toont het percentage en het aantal contacten dat interactie met een agent heeft gehad voor een bepaalde skill en aan de gedefinieerde servicelevellimiet heeft voldaan in vergelijking met de contacten die niet aan deze limiet hebben voldaan.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Wachtrijteller

Vernieuwingsfrequenties data: 7-10 seconden
Vernieuwingsfrequenties widgets: 7 seconden
Duurondersteuning: bijna realtime

De widget Wachtrijteller toont het aantal contacten dat momenteel in de wachtrij staat en wat de langste wachttijd is tot een contact met een agent in contact is gebracht.

U kunt deze widget gebruiken om te bepalen of u het aantal agents moet verhogen of dat agents extra tijd mogen nemen om specifieke klanten af te handelen.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Callbackverzoeken

Vernieuwingsfrequenties data: in wachtrij 7 - 10 seconden, succesvol en mislukt, 5 - 10 minuten na het beëindigen van het contact
Vernieuwingsfrequenties widgets: 7 seconden
Duurondersteuning: bijna realtime

Met deze widget kunt u alle callbackinteracties van de huidige dag bekijken, evenals de status van elke callbackinteractie.

Deze widget geeft een overzicht van de actieve callbackverzoeken:

• Aantal callbackverzoeken in wachtrij: het aantal klanten in de wachtrij dat een callback moet krijgen. Er is een callbackverzoek gedaan, maar de agent heeft de klant nog niet teruggebeld.

• Aantal gelukte callbackverzoeken: het aantal klanten dat een callbackverzoek heeft ingediend en met een agent in contact is gekomen.

• Aantal mislukte callbackverzoeken: De agent kon de klant niet bereiken omdat deze in gesprek was of omdat de klant niet opnam.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Rapport

Vernieuwingsfrequenties data: 1 minuut
Duurondersteuning: historisch - 90 dagen detailgegevens

De widget Rapport biedt een digitaal verbeterde rapportage-oplossing in het dashboard. In deze widget kunt u twee Digital First-rapporten selecteren:

• Rapport Contactdetails agent: het rapport Contactdetails agent toont het activiteitsniveau van een agent tijdens verschillende interacties met een contact, zoals Agent-Klant of Agent-Agent.

• Rapport Contactdetails: het rapport Contactdetails toont de gemeten activiteit van een contact en houdt met verschillende metrics bij hoelang een contact in verschillende contactstatussen doorbrengt.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.