LiveVox

De LiveVox-agentstatusconnector maakt verbinding met CXone WFM via SDK voor gegevensintegratie. Dit geldt zowel voor Realtime Adherence (RTA) als voor historische gegevens.

Schema van de Avaya ASC-verbinding met CXone WFM

Hoe elk datatype wordt gebruikt in CXone WFM

• Historische op skill gebaseerde gegevens: deze informatie wordt gebruikt in de Prognose.

• Historische adherence-gegevens: deze informatie wordt gebruikt in het Adherence-rapport en in het CSV-rapport dat u exporteert vanaf de Realtime Adherence.

• Intraday-data: dit wordt gebruikt voor het monitoren van skillprestaties en het vergelijken met prognosedata in de Intraday Manager.

• Realtime gegevens agentstatussen: deze worden gebruikt voor het berekenen van Realtime Adherence en om ze weer te geven op de RTA.

Functionele beschrijving

Dit is een overzicht van de gegevens die LiveVox ASC ondersteunt:

• Realtime gegevens:

Data

Support

RTA Ja
    Integratiemethode

RESTFUL API's

Redencodes ondersteund

Ja

• Historische gegevens:

Data

support

Skills Ja
    Integratiemethode RESTFUL API's
    Interval 15 minuten
  • Gegevenstypes:

data

support

Inbound spraak Ja
    Outbound Dialer Ja
    E-mail Nee

Chat

Nee

Fax

Nee

SMS

Nee

Web

Nee

• Historische adherence:

data

support

Activiteitenlogboek van agent Elke 15 minuten worden historische adherence-gegevens opgevraagd
  • Rapporten:

Rapporten

support

Agent-adherence Ja
    Realtime Adherence Ja

Stappen voor het installeren van LiveVox ACD-connector:

1. De toegangssleutel genereren.

2. SDK downloaden en configureren

De toegangssleutel genereren

De toegangssleutel verleent de LiveVox ACD toegang tot CXone. U genereert de sleutel in CXone en voert deze later in tijdens het integreren van de ACD.

Maak een specifieke gebruikers voor de ACD-integratie. De informatie van de toegangssleutel van deze gebruiker zal worden gebruikt voor de integratie. Wijs geen machtigingen toe aan deze gebruiker.

De volgende stappen moeten worden uitgevoerd door de beheerder om details van de toegangssleutel te verkrijgen voor deze gebruiker.

Zo genereert u de toegangssleutel:

1. Maak een rol aan voor de LiveVox-connector in CXone:

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.

2. Ga naar Beveiliging > Rollen en machtigingen.

3. Klik op Nieuwe rol en voer een duidelijke naam voor de rol in. Bijvoorbeeld rol voor LiveVox ACD.

4. Verwijder alle machtigingen voor deze rol.

5. Klik op Opslaan en activeren voor de rol.

2. Maak een medewerker voor de LiveVox-connector:

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.

2. Klik op Medewerkers.

3. Klik op Nieuwe medewerker en voer een duidelijke naam voor de medewerker in. Noem bijvoorbeeld de medewerker LiveVox ACD.

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Primaire rol de rol die u zojuist hebt gemaakt voor de connector.

5. Schakel in het tabblad Algemeen alle attributen uit.

6. Maak de connector medewerker. Activeer de medewerkersaccount door te klikken op de knop Account activeren in de activeringsmail (het tabblad Toegangssleutels zal alleen verschijnen nadat u de account hebt gemaakt).

3. Open de Connector-medewerker opnieuw, ga naar het tabblad Toegangssleutels en genereer een toegangssleutel.

4. Kopieer zowel de Toegangssleutel-ID als de Geheime toegangssleutel. Sla ze op in een tekstbestand en deel dit met de gebruiker, waarbij de API's worden geïntegreerd.

Als u de geheime toegangssleutel niet kopieert of deze verliest, moet u een nieuwe sleutel maken.

Gebruik deze toegangssleutel-ID en geheime toegangssleutel wanneer u de connector integreert.

SDK downloaden en configureren

Om SDK te downloaden en te importeren:

1. Ga in de toepassing CXone naar uw profiel en klik erop.

2. Klik op Support en downloads.

3. Zoek de CXone WFM client-SDK die wordt weergegeven onder Externe ACD en klik op Downloaden.

4. Importeer de gedownloade SDK in uw ACD-project.

SDK configureren:

1. Volg deze stappen voor het initialiseren van de applicatie.

Dit zal de vereiste klasse initialiseren om verbinding te maken met de WFM om gegevens te verzenden. De data omvatten:

• Agentstatussen

• Activiteiten van agent

• Wachtrijrapport

2. Zodra dit is geïnitialiseerd, gebruikt u deze klassen om agentstatussen, agentactiviteiten en wachtrijrapporten te verzenden.

Voor de ACD-integratie met CXone WFM, is het verplicht om het onderstaande op te geven binnen het wachtrijrapport.

• Rapport wachtrij agent

• Rapport systeemprestaties agent

Als er geen activiteit is voor het agentwachtrijrapport, voegt u het JSON-object toe met een lege array.