Planningen of nettobezettingen exporteren

U gebruikt Planningbeheer om planningen of nettobezettingen te exporteren.

U kunt planningsgegevens exporteren voor meerdere planningseenheden of voor één agent. U kunt nettobezettingsgegevens voor meerdere planningseenheden exporteren. U opent beide exportopties via het instellingenpictogram in Planningbeheer. De gegevens worden geëxporteerd in een CSV-bestand.

Planningen exporteren

1. Klik op de app-kiezer en selecteerCXone WFM.

2. Klik op Planningbeheer.

3. Klik op het instellingenpictogram en selecteer Exporteren.

4. Select wat u wilt exporteren: Planning planningseenheid, Agentplanning, of Nettobezetting.

5. Selecteer de Planningseenheden of Agents.

6. Selecteer de Duur.

7. Selecteer het datumbereik voor de te exporteren gegevens. Wanneer de Van-datum is geselecteerd, wordt de Einddatum toegevoegd op basis van de geselecteerde duur.

8. Klik op Downloaden.

De planningsgegevens worden geëxporteerd naar een CSV-bestand en naar uw computer gedownload.

9. De tekst in het CSV-bestand kan vervormd zijn (bijvoorbeeld: 文字化ã). Dit kan gebeuren wanneer de tekst multibyte tekens heeft (zoals Chinees en Japans).