Een ACD-verbinding tot stand brengen

Deze procedure is alleen relevant voor organisaties die een ACD-connector nodig hebben en geen gebruik maken van het NICE CXone ACD-systeem (Automatic Call Distributor). Deze procedure moet worden uitgevoerd door de systeembeheerder van de organisatie.

Organisaties die met CXone WFM werken, kunnen een verbinding tussen de ACD en het WEM-systeem tot stand brengen met behulp van het ACD-installatieprogramma.

ACD-gegevens zijn belangrijk voor het WEM-systeem om prognoses te maken, de realtime adherence te monitoren en historische Adherence-rapporten te genereren.

WEM ondersteunt momenteel connectors voor de ACD-systemen van Avaya en Cisco.

Zo installeert u een connector voor het ACD-systeem:

1. Klik rechtsboven in het scherm op uw Gebruikersnaam en ga naar Support - Downloads.

2. Klik in de lijst Installatieprogramma voor ACD downloaden op Downloaden bij de juiste Leverancier en Versie.

3. Voer het gedownloade ACD-installatieprogramma uit.

4. Volg de installatie-instructies voor de connector: