SETSECURITYUSER

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

SetSecurityUser wordt gebruikt in combinatie met eventuele volgende API-frameworkacties. Met deze actie kunt u een agent in CXone selecteren die API-beveiligingsmachtigingen heeft in zijn of haar profiel. Dit is vereist om Studio API/Framework-acties goed te laten functioneren (in ieder geval de acties die de SecurityUser-parameter gebruiken in de actie).

Maak een speciale API-gebruiker in het platform met een aangepast beveiligingsprofiel waarin alleen API-machtigingen geselecteerd zijn. U kunt het wachtwoord zo instellen dat het nooit verloopt, of de frequentie aanpassen om scriptfouten te voorkomen indien/wanneer het wachtwoord verloopt. De OnError-vertakking kan vervolgens linken naar een andere SetSecurityUser-actie met een vervangende gebruiker voor het geval dat het wachtwoord verloopt, de agent wordt verwijderd of de machtigingen worden ingetrokken.

Afhankelijkheden

In CXone Studio bevindt deze actie zich op het palet API-acties.

Ondersteunde scripttypen

Een vierkant waaruit een lijnvertakking komt die naar drie andere vierkanten gaat.

Generiek

E-mail Chat Telefoon Voicemail Werkitem SMS Digitaal

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Voeg bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram.

Agent

Hiermee kunt u agents selecteren uit een vervolgkeuzelijst van alle agents in de bedrijfseenheid, of een variabele waarde gebruiken. U kunt ook een agent-ID kopiëren en plakken, waardoor automatisch de bijbehorende agent wordt gevonden. Dit veld accepteert variabelen tussen accolades ( {} ).

TimeZone

Hiermee kunt u een tijdzone opgeven van waaruit u gegevens wilt retourneren. Het wordt aanbevolen om deze eigenschap op Default te laten staan, zodat de tijdzone van de geselecteerde agent wordt gebruikt (niet de standaard tijdzone van de bedrijfseenheid). Dit veld accepteert variabelen tussen accolades ( {} ).

Script Variable

Hiermee kunt u de uitvoervariabele een nieuwe naam geven. De standaard en aanbevolen waarde is SecurityUser (andere API/Framework-acties stellen de SecurityUser standaard in op deze variabele; daarom wordt aanbevolen om de waarde niet te wijzigen).

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

Fout

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.