Begin

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

Het startpunt van het script. Elk Studio-script en -subscript moet één Begin-actie bevatten.

Afhankelijkheden

• Begin moet de eerste actie in het script zijn.
  • Elk Studio-script moet één Begin-actie hebben. Als een script meer dan één Begin heeft, werkt het script mogelijk anders dan bedoeld.

Ondersteunde scripttypen

Een vierkant waaruit een lijnvertakking komt die naar drie andere vierkanten gaat.

Generiek

E-mail Chat Telefoon Voicemail Werkitem SMS Digitaal

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Voeg bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram.

Application

Deze eigenschap wordt niet gebruikt.

Parameters

Voeg een variabele toe voor elke parameter die is doorgegeven aan dit script. Typ in het editorvenster één variabele per regel. Gebruik betekenisvolle namen voor de variabelen. Variabelenamen hoeven niet overeen te komen met de naam van de overeenkomstige variabele die wordt gebruikt in de bron waarvan de parameters worden doorgegeven.

Parameters kunnen afkomstig zijn uit verschillende bronnen, zoals een API-aanroep of een ander script dat het huidige script heeft gespawnd. Parameters die in een script worden verplaatst verschijnen in de trace-uitvoerwaarde van dat script in de Begin-actie.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

Tips en trucs

Als uw script willekeurig in het midden begint in plaats van waar u verwacht, controleer dan of er per ongeluk een tweede Begin-actie is toegevoegd. Scripts beginnen bij de laatst toegevoegde Begin-actie.