Annotation

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

Een hoofdletter T.

Hiermee kunt u opmerkingen of andere tekst toevoegen die zichtbaar is op het scriptcanvas.

Annotation En de Note -actie staan u beide toe om opmerkingen toe te voegen aan uw script. De tekst van een Note-actie is echter niet zichtbaar op het canvas. Daarnaast kunt u Annotation verbinden met een andere actie in het script. Als u bijvoorbeeld het doel van een specifiek actie annoteert, kunt u Annotation verbinden met die actie. De actie Note kan niet worden verbonden met andere acties.

U kunt annotaties op verschillende manieren toevoegen aan uw script:

• Klik met de rechtermuisknop op het scriptcanvas en klik op Tekst. De cursor verandert in een kruis en u kunt een rechthoek tekenen op het canvas. Wanneer u de cursor vrijgeeft, is de focus op de ANNOTATION-actierechthoek zodat u onmiddellijk kunt beginnen typen zonder extra klikken.
  • Druk op T op uw toetsenbord om de cursor te wijzigen zodat u een ANNOTATION kunt tekenen op het scriptcanvas.
  • Klik in het pictogrammenu links op TekstEen opgemaakte hoofdletter T.. De cursor verandert in een kruis en u kunt een actie tekenen op het scriptcanvas.
  • Klik op ActiesEen vierkant, driehoek en een cirkel in lagen die elkaar overlappen geplaatst. in het pictogrammenu links, zoek annotatie en sleept het naar het canvas.

Ondersteunde scripttypen

Een vierkant waaruit een lijnvertakking komt die naar drie andere vierkanten gaat.

Generiek

E-mail Chat Telefoon Voicemail Werkitem SMS Digitaal

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Voeg bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram.

Opmerkingen

De tekst die zichtbaar is op het scriptcanvas. U kunt de tekst invoeren in die veld in het eigenschappenvenster of u kunt deze direct invoeren vanaf het script.

Voorbeeld van een script

De onderstaande afbeelding toont een vergroot annotatiegebied, aangepaste tekst in het gebied en de connector die verbinding maakt met een actie. Een connector wordt meestal gebruikt om een relatie tussen de opmerking en de actie te tonen.