Business Data API

Bedrijfsgegevens zijn aangepaste gegevensvelden die kunnen worden gekoppeld aan de metadata van een oproep. Met behulp van de Business Data API kunt u de waarden voor de bestaande bedrijfsgegevensvelden bijwerken voor voltooide interacties. U kunt geen nieuwe bedrijfsgegevensvelden toevoegen met deze API. Deze API werkt samen met de MCR META DATA -actie in Studio. Met deze actie kunt u interactiegegevens verzenden voor één contact tijdens live interacties.

De Update Business Data API is beschikbaar in het DEVone Developer Community-portaal.

Zie het onderwerp Aan de slag in het DEVone Developer Community-portaal voor meer informatie over domeinen en URL's.

Voordat u begint

Voordat u de Business Data API kunt gebruiken, dient u eerst een gebruikersmachtiging in te stellen, een toegangssleutel te genereren en het registratie- en authenticatieproces uitgelegd op het Developers Portal te doorlopen. Vereiste machtiging:

• Entiteit: om de Business Data API bij te werken, dient u over de machtiging Zoeken & afspelen > API's > Bedrijfsgegevens bijwerken te beschikken.

PUT contact-ID

Werkt voor een voltooide interactie de bestaande informatie in het bedrijfsgegevensveld bij voor alle segmenten die beschikbaar zijn voor de opgegeven ACD Contact-ID.

ACDContactId*:

string

Unieke identificatie van de ACD contactId waarvoor de waarden van de bedrijfsgegevens moeten worden bijgewerkt.