Herbeoordeling van een evaluatie

Als u een evaluatie hebt voltooid en deze naar de agent hebt gestuurd, kan de agent een herbeoordeling aanvragen. De evaluatie wordt dan samen met het verzoek van de agent naar u toegestuurd. U kunt de interactie dan een tweede keer bekijken, rekening houdend met de opmerkingen van de agent.

Agent moet Evaluatiemachtiging ingeschakeld hebben onder Mijn zone voor QM-machtigingen.

Zo kunt u een evaluatie opnieuw beoordelen:

1. Klik op de app-kiezer en selecteerMijn zone.
  2. Klik op Taken.

Evaluaties die zijn teruggestuurd voor herbeoordeling verschijnen in de lijst met de status: Betwist.

3. Open de evaluatie om de opmerkingen van de agent te bekijken.

4. Speel de interactie af.

5. Controleer de vragen op het formulier en breng indien nodig wijzigingen aan.

6. U kunt opmerkingen toevoegen aan vragen, ook als u eerder andere opmerkingen hebt gemaakt. De nieuwe opmerkingen worden achter de oude toegevoegd.

Klik op het pictogram Opmerking, voer de opmerking in en klik op Verzenden.

7. Wanneer u klaar bent met het opnieuw beoordelen van de interactie, klikt u op Naar agent sturen.

8. Voer in het venster Herziening aanvragen uw opmerkingen voor de agent in en klik op Verzenden. Het beoordeelde formulier wordt teruggestuurd naar de agent en het formulier wordt gemarkeerd als Voltooid. Dit betekent dat de agent niet nogmaals kan vragen om de evaluatie opnieuw te beoordelen.