Toegang tot logboeken met behulp van Log Reader

Deze pagina heeft betrekking op een product of functie in Controlled Release. Als u geen deel uitmaakt van de CR-groep en meer informatie wilt, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager.

Contactdetails weergeven

Vereiste machtigingen: Log Reader Aan

1. Vind de contact-ID van het contact (de interactie) waarvoor u logboeken wilt zien. Met het Rapport Contactgeschiedenis kunt u de ID zoeken.
  2. Klik op de app-kiezer en selecteerMonitoring Gateway.
  3. Klik op Log Reader.
  4. Klik op Nieuwe aanvraag.
  5. Voer de Contact-ID in en klik op Details ophalen.

6. Als u ook logboekgegevens wilt bekijken voor een gedeelte van de interactie, gebruikt u de velden Startdatum en -tijd en Einddatum en -tijd om een periode van maximaal twee minuten tijdens de interactie in te stellen. Klik daarna op Logboeken ophalen.

Logboeken weergeven

Vereiste machtigingen: Log Reader Aan

U moet de vorige taak tot en met de laatste stap uitvoeren voordat u interactielogboeken kunt weergeven.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerMonitoring Gateway.
  2. Klik op Log Reader.
  3. Klik op Weergeven voor de interactielogboeken die u wilt bekijken.

4. Lees het logboek aan de hand van de kleurcodes. U kunt ook het veld Zoeken gebruiken om naar bepaalde tijdstempels, gebeurtenissen of andere gegevens te zoeken.

Logboeken downloaden

Vereiste machtigingen: Log Reader Aan

U moet de bovenstaande taak Contactdetails weergeven tot en met de laatste stap uitvoeren, voordat u interactielogboeken kunt downloaden.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerMonitoring Gateway.
  2. Klik op Log Reader.
  3. Klik op Downloaden voor de gewenste interactielogboeken.

4. Lees het logboek aan de hand van de kleurcodes. U kunt ook het veld Zoeken gebruiken om naar bepaalde tijdstempels, gebeurtenissen of andere gegevens te zoeken.

5. Als u het ruwe logboekbestand wilt downloaden zodat u het met anderen kunt delen of het in een andere applicatie kunt bekijken, klikt u op Sluiten en vervolgens klikt u in de lijst met logboekaanvragen op Downloaden bij de gewenste interactie.