Gegevensstromen beheren

Deze pagina heeft betrekking op een product of functie in Controlled Release. Als u geen deel uitmaakt van de CR-groep en meer informatie wilt, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager.

Om een gegevensstroom vast te stellen, moet een Kinesis-gegevensstroom binnen het AWS-platform worden gemaakt.

Vereiste machtigingen: Gegevensstromen

Voer de onderstaande taken in de aangegeven volgorde uit.

Een bestemming voor de gegevensstroom configureren

U moet in uw infrastructuur een bestemming maken voor de gegevensstroom en deze de vereiste machtigingen geven, zodat CXone Gegevensstromen data naar deze bestemming kunnen publiceren. Hier kan CXone de gegevens openen en gebruiken.

1. Maak de Kinesis-stroom in de AWS Management console. In de documentatie van Amazon vindt u meer informatie over dit proces.
  2. Maak een IAM-rol in de AWS Management console. Configureer het volgende:
      Machtigingen voor
      • "kinesis:DescribeStream",

• "kinesis:DescribeStreamSummary",

• "kinesis:DescribeStreamConsumer",

• "kinesis:SubscribeToShard",

• "kinesis:RegisterStreamConsumer",

• "kinesis:PutRecords",

• "kinesis:PutRecord",

• "kinesis:ListShards"

Neem altijd "Resource": "<KINESIS_STREAM_ARN>" op in het machtigingenbeleid. De KINESIS_STREAM_ARN hier is de stroom die gemaakt is in stap 1 hierboven.

• Trustrelaties

Neem het trustbeleid op in de trustrelaties van de IAM-rol en vervang NICE CXone AWS ACCOUNT ID AND EXTERNAL ID door geldige waarden.

De volgende waarden zijn geldige NICE CXone AWS ACCOUNT ID-waarden:

NICE AWS ACCOUNT ID

VALUE

Production AWS Account-ID

737494165703

FedRamp AWS Account-ID751344753113
      FedRamp High AWS Account-ID420587085960

Opmerking: voor klanten van CXone in Noord-Amerika, Europa, Australië en Japan moet de Production AWS Account-ID worden gebruikt.

3. Een externe ID maken om aan de rol te koppelen. EXTERNAL_ID kan elke willekeurige string zijn, bijvoorbeeld:70ffec909539cdb4f01fb0aa3d249713cad411c2e652707a92fb51d0f5449ea.Gebruik bij configuratie via CXone dezelfde EXTERNAL ID zoals hieronder weergegeven in de schermopname.

Gegevensstroom weergeven

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.
  2. Ga naar Beveiligingsinstellingen > Rollen en machtigingen.
  3. Klik op Beheerder > Machtigingen.

4. Schakel onder Cloudopslag Gegevensstromen in.

Een gegevensstroom maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.
  2. Ga naar Accountinstellingen > Gebeurtenis-gegevensstroom.
  3. Klik op Nieuwe gegevensstroom maken.

4. Voer de Naam, de Beschrijving, het Gebeurtenistype en andere gegevens van de gegevensstroom in.

5. Klik op Maken.
  6. Als u de gegevensindeling wilt bijwerken, selecteert u de nieuwe gegevensindeling en klikt u op Opslaan.

De implementatie van een update van een gegevensstroom kan tot 24 uur duren. Een bijgewerkte gegevensstroom wordt aangegeven als 'In behandeling' totdat de wijzigingen van kracht worden. Dit kan tot 24 uur duren.