CXone Quality Management-widgets

De CXone Quality Management-widgets geven een overzicht van de CXone QM-processen van uw organisatie. U kunt de prestaties van agents volgen en bepalen welke stappen u moet nemen om de kwaliteit te verbeteren. U kunt de widgets verslepen of erop dubbelklikken om deze aan uw dashboard toe te voegen. U kunt de instellingen bovendien gebruiken om uw filters toe te voegen zodat u de gegevens kunt zien.

U kunt een korte eLearning volgen die een overzicht geeft van het CXone Dashboard en QM-widgets. Deze cursus geeft inzicht in de verschillende QM-widgets en de instellingen van de widgets die u voor uw dashboards kunt gebruiken.

U kunt deze widgets niet zien als uw CXone-applicaties geen CXone Quality Management bevatten.

Categorie in de tijd

Vernieuwingsfrequenties data: binnen 1 minuut
Duurondersteuning: historisch - 13 maanden

Deze widget helpt u om het volume te zien van een specifieke interactiecategorie gedurende een bepaalde tijdsperiode. Het diagram in de widget geeft de trend weer voor de geselecteerde categorie gedurende een tijdsperiode.

Met deze kennis kunt u bepalen of u de kwaliteitsplannen moet veranderen om u te richten op een specifieke categorie.

Klik op Openen in nieuwe pagina Pictogram Openen in nieuwe pagina om naar Interactions te gaan om aanvullende kalibratiegegevens te bekijken.

Klik op Selecteer categorie Pictogram Categorie selecteren om een categorie toe te voegen.

• Automatisch: CXone geeft automatisch de categorie weer met het hoogste aantal interacties.

• Handmatig: u kunt de categorie selecteren die u voor een bepaalde periode wilt traceren.

Klik in de widget op Opties Pictogram voor opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Evaluatie en coachinggebeurtenissen

Vernieuwingsfrequenties data: binnen 5 minuten
Duurondersteuning: historisch - 13 maanden

Op de widget Evaluaties en coachinggebeurtenissen kunt u de trend zien van de evaluatiescore voor geselecteerde agents over een bepaalde periode. U kunt ook de coachinggebeurtenissen voor de geselecteerde agents zien.

Aan de hand van de evaluatiescoretrend kunt u bepalen of een specifieke agent coaching vereist. De widget helpt u te monitoren of coaching of investering in coaching invloed heeft gehad op de kwaliteitsscores van agents.

De widget gebruikt het gemiddelde van waarden in plaats van het gemiddelde van percentages om een totaalscore voor een agent te berekenen. Het gemiddelde van waarden houdt rekening met het belang van elke sectie in de evaluatie. Klik hier voor meer informatie over de gemiddelde score.

Als u de cursor over een agentscore sleept, kunt u het gemiddelde en de individuele scores voor die dag zien.

Wanneer u op de agentscore klikt, kunt u de interactie afspelen en het evaluatieformulier voor evaluaties op segmenttype bekijken. Voor evaluaties op medewerkertype kunt u echter alleen het evaluatieformulier bekijken. Bij evaluaties die worden betwist of waarvoor een beroep is ingediend, wordt alleen de Interaction Player weergegeven, niet het evaluatieformulier.

U kunt het tijdvak selecteren en uitslepen om in te zoomen op de scores. Klik op Zoom resetten om uit te zoomen.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Kalibratie beoordelaar

Vernieuwingsfrequenties data: binnen 5 minuten
Duurondersteuning: historisch - 13 maanden

Deze widget geeft de beoordelaars met de hoogste afwijkingen weer op basis van de kalibraties waaraan ze hebben deelgenomen gedurende een specifieke tijdsperiode.

De informatie die wordt weergegeven op deze widget helpt u te zien:

• Welke beoordelaars binnen een afwijking van ±5% scoren of een ander percentage dat wordt bepaald door de kwaliteitsbeheerders.

• Hoe nauwkeurig beoordelaars zijn bij scoringsinteracties en welke beoordelaars moeite hebben met scoring.

Klik op In nieuwe pagina openen Pictogram Openen in nieuwe pagina, om naar de kalibraties te gaan in Mijn zone. Hier kunt u extra kalibratiedetails terugvinden.

Klik in de widget op Opties Pictogram voor opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Beoordelaarprestaties

Vernieuwingsfrequenties data: binnen 5 minuten
Duurondersteuning: historisch - 13 maanden

Deze widget help u de prestaties van de beoordelaars monitoren. Op deze widget kunt u de prestaties van een beoordelaar volgen op basis van het aantal voltooide evaluaties en het aantal beoordelingen waarvoor een beroep is ingediend.

Als u de muis over de voltooide beoordelingen van een beoordelaar sleept, kunt u het aantal beoordelingen zien in de categorieën Vervallen, In afwachting, Verwijderd en Vervallen.

Klik in de widget op Opties Pictogram voor Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Kalibratie formulieren

Vernieuwingsfrequenties data: binnen 5 minuten
Duurondersteuning: historisch - 13 maanden

Deze widget helpt kwaliteitsmanagers om de formulieren met de hoogste afwijking te zien. Op deze widget wijst een hoge afwijking erop dat de vragen niet consistent worden gescoord onder beoordelaars. Kwaliteitsbeheerders kunnen controleren of beoordelaars moeite hebben met het formulier scoren en ze daarna coachen. De scorevereisten van de vragen op het formulier kan ook gereviseerd worden op basis van deze informatie.

Klik op In nieuwe pagina openen Pictogram Openen in nieuwe pagina, om naar de kalibraties te gaan in Mijn zone. Hier kunt u extra kalibratiedetails terugvinden.

Klik in de widget op Opties Pictogram voor Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Planstatus

Vernieuwingsfrequenties data: binnen 5 minuten
Vernieuwingsfrequenties widgets: 1 uur
Duurondersteuning: historisch - 13 maanden

Met deze widget kunt u de status van de actieve kwaliteitsplannen in uw organisatie zien. U kunt het percentage zien van plannen die op schema liggen. U kunt ook de voortgang van uw kwaliteitsplannen volgen, met name de plannen die dreigen niet op tijd voltooid te worden.

U kunt de status van elk kwaliteitsplan afzonderlijk controleren. Klik op Automatisch om de afzonderlijke status van alle kwaliteitsplannen te bekijken, of klik op Alle om specifieke kwaliteitsplannen te selecteren.

De geselecteerde kwaliteitsplannen worden weergegeven in een staafdiagram, en als u de muisaanwijzer op een geselecteerd plan plaatst, ziet u de gegevens voor Voltooid, Plan eindigt over en Op schema. De waarde van Op schema is het percentage voltooide evaluaties ten opzichte van het totale aantal evaluaties dat die dag voltooid moet zijn.

U kunt deze gegevens vergelijken met de pagina Planbewaking in Mijn zone.

De waarde van Op schema is het percentage voltooide evaluaties ten opzichte van het totale aantal verwachte evaluaties op die dag.

Klik op In nieuwe pagina openen Pictogram Openen in nieuwe pagina om naar Plannen monitoren te gaan in Mijn zone, waar u extra details over de kwaliteitsplannen kunt zien.

Klik in de widget op Opties Pictogram voor Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Kwaliteitsscore

Vernieuwingsfrequenties data: binnen 5 minuten
Vernieuwingsfrequenties widgets: 15 minuten
Duurondersteuning: historisch - 13 maanden

De widget geeft in een oogopslag de kwaliteitsscores van uw agents weer. U kunt de hoogste en laagste presterende agents volgen per team dat u beheert. Deze widget berekent de gemiddelde kwaliteitsscore voor elke agent door de totale score voor alle evaluaties te delen door het totale aantal voltooide evaluaties.

Op deze widget kunt u bovendien het volgende zien:

• De drie hoogste en drie laagste agents.

• De gemiddelde kwaliteitsscore van alle agents waarop u hebt gefilterd en hun individuele kwaliteitsscores.

Klik op In nieuwe pagina openen Pictogram Openen in nieuwe pagina om naar Performance Monitoring te gaan in Mijn zone, waar u extra details over agentkwaliteitsscores kunt zien.

Klik in de widget op Opties Pictogram voor Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Topcategorieën

Vernieuwingsfrequenties data: binnen 1 minuut
Duurondersteuning: historisch - 13 maanden

Deze widget geeft de categorieën weer met het hoogste volume interacties over een geselecteerde periode.

Op deze widget kunt u bovendien zien wat de trend van de categorieën in de loop der tijd is geweest en kunt u deze vergelijken met prestaties in het verleden.

Klik in de widget op Opties Pictogram voor Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.