Interaction Analytics-widget

In deze categorie gebruikt de widget de interactiegegevens in de Interaction Analytics-applicatie om supervisors en managers te helpen agentprestaties beter te begrijpen en te verbeteren. U kunt de widget verslepen of erop dubbelklikken om hem aan uw dashboard toe te voegen. U kunt de instellingen bovendien gebruiken om uw filters toe te voegen zodat u de gegevens kunt zien.

Frustratie

Vernieuwingsfrequenties data: 15 minuten - 1 uur
Duurondersteuning: historisch - 180 dagen

De widget Frustratie geeft een lijst weer van de tien meest gefrustreerde interacties per categorie of agent:

• De weergave Categorieën geeft de tien categorieën met het hoogste aantal gefrustreerde interacties weer.

• De Agentweergave geeft de tien agents met het hoogste aantal gefrustreerde interacties weer.

Afhankelijk van de weergave die u kiest, kunt u een percentage van gefrustreerde interacties per categorie of agent en de top drie categorieën of agents zien.

Klik op Openen in nieuwe pagina om de informatie in de Interaction Analytics-applicatie weer te geven.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.