CXone QM Supervisor-dashboard

In een komende release wordt deze applicatie verwijderd voor alle systemen die niet FedRAMP-compatibel zijn. Tenzij uw systeem FedRAMP-compatibel is, dient u zo snel mogelijk over te stappen op de nieuwe CXone Dashboard-applicatie voor een betere ervaring.

Met behulp van het CXone QM Supervisor-dashboard kunnen leidinggevenden de prestaties en kwaliteitsprocessen van agents in één oogopslag overzien om inzicht te krijgen in CXone Quality Management.

Het CXone QM Supervisor-dashboard kan worden bekeken door iedereen met de juiste machtigingen. Bovendien kan elke aangepaste rol waarvoor de machtiging CXone QM Supervisor-dashboard is ingeschakeld, het dashboard bekijken en de instellingen van de widgets configureren.

Voor meer informatie over CXone QM-widgets zie CXone Quality Management-widgets.