Gedragingen

Gedragingen zijn de kenmerken of attributen van het focusgebied. Eerst moet u een gedraging maken en deze selecteren terwijl u een focusgebied maakt.

Bijvoorbeeld: Aanwezigheid, Beschikbare tijd, Gesprekstijd en Tijd in wachtstand kunnen allemaal worden gedefinieerd als Gedraging voor het Productiviteit-focusgebied.

U kunt een gedraging bewerken, activeren of deactiveren door te klikken op Opties.

Zo maakt u een nieuwe gedraging:

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Coaching > Gedrag > Nieuwe toevoegen.

2. Voer een Gedraging in.

3. Klik op Opslaan. De status van een gedraging staat standaard op actief en de gedraging kan worden gekoppeld aan een focusgebied.