Focusgebieden

Focusgebieden zijn key performance indicators (KPI'sGesloten Een metric die wordt gebruikt om de prestaties van agents te meten.). Ze helpen u om uw zakelijke doelen binnen een bepaald tijdsbestek te bereiken. Eerst moet u een gedraging maken en deze selecteren terwijl u een focusgebied maakt.

Bijvoorbeeld: Aanwezigheid, Beschikbare tijd, Gesprekstijd en Tijd in wachtstand kunnen worden gedefinieerd als Gedraging voor het Productiviteit-focusgebied.

U kunt een focusgebied bewerken, activeren of deactiveren door te klikken op OptiesOptie-pictogram.

Zo maakt u een nieuw focusgebied:

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Coaching > Focusgebied > Nieuwe toevoegen.

2. Voer een Focusgebied in.

3. Selecteer het gedrag dat u aan het focusgebied wilt koppelen in het gedeelte Beschikbare gedragingen en klik daarna op Toevoegen.

4. Klik op Opslaan en bijwerken. Standaard is de status van het focusgebied Actief en kunt u het focusgebied selecteren wanneer u een coachingsessie maakt.