Scriptbeperkingen voor CXone Bot Builder

Aangepaste scripts geschreven in Bot Builder worden op de server uitgevoerd. Op deze pagina staan de huidige beperkingen die zorgen voor optimale prestaties van zowel de scripts als de server.

• Structuur: Alle code moet in een functie staan, zoals de standaard main. Code buiten een functie wordt niet uitgevoerd.
  • Maximumaantal gebeurtenissen: Elk script is beperkt tot maximaal 200 gebeurtenissen per scriptuitvoering. Gebeurtenissen omvatten alle functies en acties die door elke functie getriggerd worden.
  • Geheugenlimiet: Elke scriptuitvoering maximaal 10 MB geheugen gebruiken.
  • Limiet uitvoeringstijd: De uitvoering van elk script mag maximaal 10 seconden duren.
  • Aanroeplimiet voor botfuncties: De volgende botfuncties kunnen maximaal 20 keer per scriptuitvoering worden aangeroepen:
    • sendMessage
    • sendButtons
    • sendQuickReplies
    • sendCards
    • sendMultimedia
    • sendRichLink
    • sendListPicker
    • handover
    • addTags
    • waitforResponse
  • Aanroeplimiet voor fillSlot: De fillSlot-functie kan maximaal 100 keer per scriptuitvoering worden aangeroepen.
  • Aanroeplimiet voor consolefunctie: De volgende consolefuncties kunnen maximaal 100 keer per scriptuitvoering worden aangeroepen:
    • log
    • info
    • warn
    • debug
    • error
  • Aanroeplimiet voor fetchSync: De fetchSync-methode kan maximaal 20 keer per scriptuitvoering worden aangeroepen.