Journeys

Het tabblad journeys biedt analytics op basis van de ontwikkeling van een klantintentie tijdens een conversatie. u kunt de stroom van een conversatie van het begin tot het einde volgen en gaandeweg elke intentie zien. Hiermee kunt u trends identificeren en de prestatie van uw bot verbeteren.

Zo kunt u uw journeys bekijken:

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Klik in het linkermenu op Inzichten Pictogram van een lijndiagram..
  4. Klik op het tabblad Journeys.

Op het tabblad Journeys kunt u: