De CXone Agent Progressieve web-app downloaden

U kunt de CXone Agent Progressieve web-app op uw computer downloaden. De CXone Agent PWA doet alles wat CXone Agent kan doen in uw browser, en:

• Geeft u de mogelijkheid om CXone Agent te starten zonder opnieuw in te loggen.

• Geeft meldingen direct weer op uw computer.

• Kan in de achtergrond uitgevoerd worden.

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteer Agent.

2. Klik rechtsboven op In de app openen Pictogram: een vakje met een pijl naar rechtsboven..

3. Klik op Openen.

4. De CXone Agent PWA wordt op uw computer gedownload. De app verschijnt in uw taakbalk, te herkennen aan het NICE CXone-logo . U kunt de app aan uw taakbalk vastmaken door met de rechtermuisknop op het logo te klikken en Aan de taakbalk vastzetten te selecteren.